"Към пилешката супа може да добавите и малко чубрица и джоджен. Една от средиземноморските подправки, с които може да придадете невероятен вкус на пилешката супа, е розмаринът. Вкусът на девесила и кимона също са подходящи за супичката." - Това е абсурд!!! В никакъв случай тези подправки са недопустими за пилешка супа.
Стига с тези противоречия, господа. Паеята има много вариянти за приготвяне, според района и рецептата. Аз лично харесвам най-много португалската паея, защото те я приготвят или с месо или с моркси дарове, за разлика от испанците, които смесват различни продукти: св. месо, говеждо месо, колбас Chorizo, заешко месо, пилешко месо, охлюви и морски дарове. Паея Валенцияна е със: заешко месо, пилешко месо, охлюви, зелен боб, домати, пипер и т.н. подправки.
Поздрави! :)
Антоанета, много благодаря за рецептата. За първи път опитах да пека хляб. Получи се страхотно. Аз направих, като за начало, с половината количество и със суха мая, тъй-като в момента нямах жива. Резултатът е един и същ - супер. :)
Ephrosia, blagodarja Vi mnogo za rezeptata! Nikoga ne bjah pravila revane, makat mnogo da go obicham. Poluchi se strahotno. Az slojih v siropa samo 2 chashi voda, mnogo mi se vidjaha 4. Pozdravi! :)
Blagodarja za rezeptata, Mariana! Az praveh po neja ot mnogo godini tozi Keks. Pokraj mestene v nov apartament, zagubih rezeptata i mi lipsvashe mnogo. Opitvala sam drugi, no ne e kato tazi. Pozdravi :)
Моите коментари