Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Сухата мая не се активира. Тя се смесва с брашното. ;)
Анонимен коментира:
"Към пилешката супа може да добавите и малко чубрица и джоджен. Една от средиземноморските подправки, с които може да придадете невероятен вкус на пилешката супа, е розмаринът. Вкусът на девесила и кимона също са подходящи за супичката." - Това е абсурд!!! В никакъв случай тези подправки са недопустими за пилешка супа.
Анонимен коментира:
Стига с тези противоречия, господа. Паеята има много вариянти за приготвяне, според района и рецептата. Аз лично харесвам най-много португалската паея, защото те я приготвят или с месо или с моркси дарове, за разлика от испанците, които смесват различни продукти: св. месо, говеждо месо, колбас Chorizo, заешко месо, пилешко месо, охлюви и морски дарове. Паея Валенцияна е със: заешко месо, пилешко месо, охлюви, зелен боб, домати, пипер и т.н. подправки. Поздрави! :)
Анонимен коментира:
Антоанета, много благодаря за рецептата. За първи път опитах да пека хляб. Получи се страхотно. Аз направих, като за начало, с половината количество и със суха мая, тъй-като в момента нямах жива. Резултатът е един и същ - супер. :)
Анонимен коментира:
Rosi Trifonova, mnogo blagodarja za rezeptata! Ne bjah pravila Shkembe, no stana super!
Анонимен коментира:
Merci mnogo za rezeptata, Biserka Josifova! Poznata ot detstvoto mi. Poluchi se super!! :)
Анонимен коментира:
Ephrosia, blagodarja Vi mnogo za rezeptata! Nikoga ne bjah pravila revane, makat mnogo da go obicham. Poluchi se strahotno. Az slojih v siropa samo 2 chashi voda, mnogo mi se vidjaha 4. Pozdravi! :)
Анонимен коментира:
Efrosia, merci za rezeptata, mnogo dobre se poluchi. :)
Анонимен коментира:
Strahoten sladkish. Blagordarja za rezeptata, Irina! :)
Анонимен коментира:
Opitajte sled kato izleete smestta za krema, da zape4ete leko krema, za okolo 5-6 minuti. Sled tova pribavete smestta za keks. Uspeh! :)
Анонимен коментира:
Blagodarja, Eli! Mnogo dobre se poluchi: i na vkus i na vid. :)
Анонимен коментира:
Stanaha super, njamat razlika ot originala v Lissabon. Blagodarja! :)
Анонимен коментира:
Blagodarja za rezeptata. Sladkisha stana SUPER!!!
Анонимен коментира:
Blagodarja za rezeptata, Mariana! Az praveh po neja ot mnogo godini tozi Keks. Pokraj mestene v nov apartament, zagubih rezeptata i mi lipsvashe mnogo. Opitvala sam drugi, no ne e kato tazi. Pozdravi :)
Анонимен коментира:
Zalivkata e po-debela ot musakata. Sorry, no go! :(
Анонимен коментира:
Sorry, no mi pozvoli samo 1 zvezda, a az iskah da dam 5. :( Super rezepta. Mnogo spolu4liv krem. Blagodarja! :)