AMATbOP#235475
AMATbOP#235475
Новак

Моите коментари

AMATbOP#235475 коментира:
много са добри! докато се приготвят ухае като прясно изпечен хляб
AMATbOP#235475 коментира:
ох, чиста проба блаженство! великопелен десерт за царе!
AMATbOP#235475 коментира:
идеална е, аз добавих и морков и лук
AMATbOP#235475 коментира:
много са вкусни, правя ги по 2 минути на страна на степен 4 от 6 и стават много пухкави и дебели, не се разстилят сами и не заемат целия тиган
AMATbOP#235475 коментира:
аз добавих и малко ситно наразяни гъби печурка, станаха идеално
AMATbOP#235475 коментира:
много го обичам, понякога добавям и шарена сол или ако имам остатъци от чедър,, пармезан към основното количество кашкавал
AMATbOP#235475 коментира:
Много вкусна рецепта, лесна за изпълнение, винаги чудесен резултат! Аз съм го приготвял и с кисело, мляко вместо с прясно и пак стана много пухкаво! Малко ми напомня на поодбрена версия на персийски тутманик, с много по-малко брашно и вместо сирене кашкавал. Много често си я приготвям като се чудя какво ми се яде.
AMATbOP#235475 коментира:
без да искам обърках полето "Готвене = 20 мин." при качването на рецептата, но реално се пече 50 - 60 минути, зависи колко голяма е рибата - докато солта отгоре стане като кора