Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Четете си текстовете преди да ги публикувате, за да не се получават такива недомислици.
Анонимен коментира:
Тая прекрасна баница я научих преди 40 години от една баба Додо и още я благославяме всеки път като я правя.
Анонимен коментира:
Направих я и на външен вид е досущ същата, като на снимката. Отиде ми повече от 100г масло. Нарочно навих рулата максимално рехаво. Пекох на по-ниска темпетатура почти час, за да се изпекат хубаво корите и увеличих заливката пропорционално за 4 яйца. Резултатът беше ужасен отвътре рулата не се бяха опекли, въпреки дългото печене, явно защото са много слоеве корите. Получи се красив, но тестен сладкиш и не го ядохме, да не ни болят стомасите от суровото тесто. По-добре си направете млечна баница по нашата рецепта, с която досега не съм имала проблеми.
Анонимен коментира:
Любими бухти. Правя ги само със сода. Стават и без яйца, даже са по-вкусни. Точа тестото малко по-тънко, 0,3см, за да са по-леки и хрупкави. Не се месят много, като всяко содено тесто, за да са по-нежни.