Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
- Анонимендобави коментар към: Конфитюр от хинаппреди 4 години Конфитюр от хинап13.01.2023КонфитюрЧетете си текстовете преди да ги публикувате, за да не се получават такива недомислици.
- Анонимендобави коментар към: Дълги банички - вкусът от едно времепреди 5 години Дълги банички - вкусът от едно време28.01.2020БаничкиТая прекрасна баница я научих преди 40 години от една баба Додо и още я благославяме всеки път като я правя.
- Анонимендобави коментар към: Турска млечна баница с вкусна заливкапреди 5 години Турска млечна баница с вкусна заливка10.01.2020Млечна баницаНаправих я и на външен вид е досущ същата, като на снимката. Отиде ми повече от 100г масло. Нарочно навих рулата максимално рехаво. Пекох на по-ниска темпетатура почти час, за да се изпекат хубаво корите и увеличих заливката пропорционално за 4 яйца. Резултатът беше ужасен отвътре рулата не се бяха опекли, въпреки дългото печене, явно защото са много слоеве корите. Получи се красив, но тестен сладкиш и не го ядохме, да не ни болят стомасите от суровото тесто. По-добре си направете млечна баница по нашата рецепта, с която досега не съм имала проблеми.
- Анонименгласува за: Турска млечна баница с вкусна заливкапреди 5 години Турска млечна баница с вкусна заливка10.01.2020Млечна баница
- Анонимендобави коментар към: Най-сполучливите и бързи бухтипреди 6 години Най-сполучливите и бързи бухти08.07.2018БухтиЛюбими бухти. Правя ги само със сода. Стават и без яйца, даже са по-вкусни. Точа тестото малко по-тънко, 0,3см, за да са по-леки и хрупкави. Не се месят много, като всяко содено тесто, за да са по-нежни.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest