Анонимен
Анонимен
Иноватор

Моите коментари

Анонимен коментира:
уникално вкусен хляб, много е хубав, особено поръсен със семена
Анонимен коментира:
Уникални са, супер топ рецепта. И изглежда добре, и са вкусни
Анонимен коментира:
моят блендер е от лидл и стана много много добре и в него. ще кача снимки
Анонимен коментира:
перфектни, повече от перфектни - вкусни, пухкави, соленички.
Анонимен коментира:
класическа рецепта, която всеки обича - и малки, и големи. типчно българско ястие с характер
Анонимен коментира:
с червеното пиперче става наистина много вкусничка и ароматничка - перфектното мезе и за вино, и за ракия
Анонимен коментира:
много приятна закуска. понякога си го правя с котидж чийз за разнообзание на изварата
Анонимен коментира:
храната от детството ни
Анонимен коментира:
ние слагаме сусам и маково семе за поръсване комбинация
Анонимен коментира:
с червен лук става още по-вкусно
Анонимен коментира:
тази рецепта дали оцветява много зъбите?
Анонимен коментира:
аз не обичам вкуса на горчицата в тази комбинация и я пропускам, но се получава също много добре и без нея
Анонимен коментира:
много са вкусни, аз ги ползвах за мексиканско бурито като правих, идеално ми се получи
Анонимен коментира:
аз я поднасям върху брускети с доматено конкасе
Анонимен коментира:
това е една от любимите ми маски за коса. съвет, който мога да дам е обаче, да се спази времето от 40 минути от рецептата, защото ако я държиш за през нощта, по-трудно ще се отмие ароматът на яйцето
Анонимен коментира:
много е вкусно, леко кисело се получи при мен, защото и кивито, и бананът ми бяха по-зелени и твърди, затова си сложих след това и малко мед, но предполагам, че ако кивито и бананът са меки, добре узрели, няма да има нужда от мед и ще си е достатъчно сладко и без меда
Анонимен коментира:
Когато го приготвям, аз винаги слагам и царевица вътре заедно с боба, но ще пробвам да го напрява този път без нея, а да изпека царевицата отделно като гарнитура на клечка
Анонимен коментира:
чилито е изключително ароматно, вкусно, пренася те в атмосферата на Мексико за секунди. Заслужава си да го пробва всеки. На мен ми е от любимите ястия