Пробвала съм и с готовите замразени мискове от магазина. По принцип с пресни зеленчуци, разбира се е по-добре, но също стана вкусно, и една идея по-бързо все пак
От супермаркет взех кокос, който е оцетен с червено зелено и бяло(той белият не е оцветен, а нормален кокос) и направих като българския трибагреник. Нямам снимки, но стана чудесно.
и аз си помислих с кафява захар или мед дали ще се получи, струва си да се пробва, все пак медът е и много вкусен и арометен, а десертът само ще спечели от тази "здравословна промяна" :) споделете опит, ако все пак направите експеримента и той е успешен
чудесна рецепта. и после много лесно се добавя във всякакви ястия. в боб чорба, боб с наденица, в картофена, пилешка яхния. и дори понякога с домати от шише става по-вкусно отлколкото с пресни, понеже зимата по магазините пресните домати не са особено вкусни - по-скоро са твърди, сухи, платмасови.
зимата, вместо домат, слагам домашен доматен сок със семки от шише (по тази рецепта е чудесно ). Вкусове според мен по нищо не отстъпва на пресните домати, имайки предвид и че зимата доматите по магазините, супермаркетите са доста пластмасови и изключително безвкусни, дървени и т.н.
Моите коментари