Анонимен
Анонимен
Иноватор

Моите коментари

Анонимен коментира:
ако се използват за готвене като например върху пица, не придава ли вкус и мирис на ракия на храната?
Анонимен коментира:
звучи много екзотично
Анонимен коментира:
много любим чай. като ходим в планината си го купуваме от местни баби и дядовци. страшно зареден с положителна енергия
Анонимен коментира:
всякакви рецепти бях чувала за махмурлук - зелева чорба, мазни храни. само за хибискус не бях чувала
Анонимен коментира:
това дълго варене няма ли да убие полезните качества на билката?
Анонимен коментира:
много приятен чай. леко кисел и с божествен червен цвят
Анонимен коментира:
според мен и ким
Анонимен коментира:
любимата ми е червената леща - не дразни стомаха и се приготвя много много бързо
Анонимен коментира:
супер са за пица и рецепти с пилешко и сметана
Анонимен коментира:
ще стане ли със замразени малини?
Анонимен коментира:
райската ябълка не дава ли много стипцав вкус
Анонимен коментира:
липата е любимият ми чай. толкова ароматен.
Анонимен коментира:
аз използвам вода от филтрираща кана на аквафор, чаят става с по-мек вкус.
Анонимен коментира:
харесва ми много, че е веган и е подходящ сладкиш за постите. повечето имат винаги или яйца или захар и е много трудно преди коледа и великден, който пости
Анонимен коментира:
може ли вместо пресни круши да си се ползват тези от домашния компот?
Анонимен коментира:
ще стане ли със замразен грах от този в пакетите от супермаркета
Анонимен коментира:
като те боли гърлото, домашното лечение