Анонимен
Анонимен
Иноватор

Моите коментари

Анонимен коментира:
тази рецепта звучи страхотно. миреше ми на коледа дори само докато я чета
Анонимен коментира:
най-важната тънкост е да не я пръскаш отгоре с вода след като я извадиш, а да си я оставиш хрупкава
Анонимен коментира:
аз сложих и малко канела, за да е по-ароматно
Анонимен коментира:
аз бих сложила и щипка канела, ей така за аромат леко
Анонимен коментира:
много ми допада че са веган, подходящи за християнските пости по коледа и великден, а и червените боровинки са супер храна и са много полезни
Анонимен коментира:
аз бих пропуснала горчицата, не ми се връзва с макароните, иначе рецептата звучи повече от добре
Анонимен коментира:
аз бис сложила и малко лимон - добре си подхожда с рибата и айзберга
Анонимен коментира:
звучи ми вкусно, а и сега тиквата е сезонен плод и по магазините има прекрасни български тикви
Анонимен коментира:
с кокос ли е поръсено?
Анонимен коментира:
аз ще пробвам да я направя с кокосово масло, за да е веган вариант и да е подходяща и за бъдни вечер
Анонимен коментира:
наистина звучи засищащо, има си и мазнини, и протеин от нахута, и въглехидрати. Перфектна и свежа комбинация
Анонимен коментира:
харесва ми, че е веган вариант на разядка, аз бих го сложила на брускети не само на бъдни вечер, а цяла година
Анонимен коментира:
аз бих сложила вместо какаото на половината смес канела, за да станат два различни вида бисквити. а и канелата е може би най-любимата сладкарска подправка. придава аромат
Анонимен коментира:
харесва ми, че е веган вариант, и е подходящ за постите
Анонимен коментира:
най-добре за всеки случай са се провери с клечка за зъби или шишче, за всеки случай
Анонимен коментира:
с какво са поръсени фунийките отгоре?
Анонимен коментира:
аз ще пробвам да ги направя с кокосово масло, за да са по-здравословни. Ако някой друг също е пробвал, нека сподели опит :)
Анонимен коментира:
аз бих излозвала кокосово масло, за да е една идея по-здравословно, а и то ще придаде много деликатен аромат и вкус