Анонимен
Анонимен
Иноватор

Моите коментари

Анонимен коментира:
в блендер може да се направи и на нектар, а лятото - с топка сладолед на айс-нектар
Анонимен коментира:
дюлите са страхотни на компот или сладко. Пресни не са толкова приятни за ядене
Анонимен коментира:
всеки чужденец, който е пробвал домашната ни лютеница, се е влюбвал в българската кухня
Анонимен коментира:
най-хубавите камби
Анонимен коментира:
аз ползвам сиропът при коктейли, при шотове като концентрат, също е супер
Анонимен коментира:
класика по новогодишните празници - постнички на бъдни вечер, може с кайма на нова година,
Анонимен коментира:
като поомекнат, може да се ползват в руло стефани, пиле жулиен или пица
Анонимен коментира:
когато съм болна, винаги пия този чай. Има противовирусно действие, помага и при болно гърло
Анонимен коментира:
любимата класика - палачинки с шоколад
Анонимен коментира:
много хубав, леко кисел вкус, сладко-кисела комбинация
Анонимен коментира:
изключително подходящо за зимата
Анонимен коментира:
медът трябва да се слага, когато чайят поизстине, за да не му се губят качествата
Анонимен коментира:
много билки, много здраве
Анонимен коментира:
много е интересно как липата като стои и леко си потъмнява
Анонимен коментира:
лавандулата ми е любимият аромат за ароматизатор. на чай също е добре
Анонимен коментира:
супер полезен чай. идеален и като си болен
Анонимен коментира:
отличен чай за имунитет
Анонимен коментира:
сигурно миреше като узо. интересна рецепта