Анонимен
Анонимен
Иноватор

Моите коментари

Анонимен коментира:
перфектно изглеждат, много различно
Анонимен коментира:
любим сладкиш от изтока
Анонимен коментира:
аз бих сложила още една глава лук, той дава страхотен вкус и аромат
Анонимен коментира:
с друга марка соев сос няма ли стане рецептата
Анонимен коментира:
сусамовото олио има типично азиатски вкус, много ми допада
Анонимен коментира:
на мен този дресинг ми звучи азиатско, може би заради соевият сос, иначе супер изглежда. аз го ползвам в салати и заради соевият сос няма нужда да се слага сол на салатата
Анонимен коментира:
ябълковият сок фреш ли трябва да бъде, или примерно от компот, от кутия от магазина?
Анонимен коментира:
розмаринът само за украса ли е, или като идея да е добави в тестото
Анонимен коментира:
аз бих пропуснала перличките, защото са много твърди, страх ме е да не си счупя някой зъб. Не ги обичам много, но иначе рецептата е супер
Анонимен коментира:
според мен трябва да са добре узрели, на кафеви петна, защото те са по-сладки
Анонимен коментира:
какъв вид гъби сте ползвали за рецептата?
Анонимен коментира:
много добре сте описали рецептата. А видът й е зашеметяващ
Анонимен коментира:
заешкото месо е много вкусно, а рецептата е описана много апетитно
Анонимен коментира:
аз бих сложила в панировката и няколко щипки черен пипер за екстра пикантност
Анонимен коментира:
какъв вид гъби изпозвахте - печурки, манатарки?
Анонимен коментира:
ряпата не налютява ли много в рецептата