Анонимен
Анонимен
Иноватор

Моите коментари

Анонимен коментира:
аз бих ползвала сладко от боровинки, защото хо харесвам повече, но рецептата звучи невероятно
Анонимен коментира:
звучи ми много вкусно за закуска
Анонимен коментира:
любима рецепта от детството :)
Анонимен коментира:
може ли да се направи със замразени броколи?
Анонимен коментира:
с какъв вид гъби сте приготвяли рецептата
Анонимен коментира:
може ли да се прави и с пресни домати(лятото има хубави български домати)
Анонимен коментира:
аз бих пропуснала шпековият салам, защото не обичам много, и бих го направила без него, като вегетариански вариант
Анонимен коментира:
аз не харесвам физализът, така че бих го пропуснала, но иначе изглежда чудесно рецептата
Анонимен коментира:
аз бях поръсила с обикновен пресен лук от градината на баба, иначе рецептата е описана много добре и изглежда вкусно
Анонимен коментира:
аз бих пробвала и с гърди
Анонимен коментира:
перфектно изглеждат, много различно
Анонимен коментира:
любим сладкиш от изтока
Анонимен коментира:
аз бих сложила още една глава лук, той дава страхотен вкус и аромат
Анонимен коментира:
с друга марка соев сос няма ли стане рецептата
Анонимен коментира:
сусамовото олио има типично азиатски вкус, много ми допада
Анонимен коментира:
на мен този дресинг ми звучи азиатско, може би заради соевият сос, иначе супер изглежда. аз го ползвам в салати и заради соевият сос няма нужда да се слага сол на салатата
Анонимен коментира:
ябълковият сок фреш ли трябва да бъде, или примерно от компот, от кутия от магазина?