Анонимен
Анонимен
Иноватор

Моите коментари

Анонимен коментира:
розмаринът само за украса ли е, или като идея да е добави в тестото
Анонимен коментира:
аз бих пропуснала перличките, защото са много твърди, страх ме е да не си счупя някой зъб. Не ги обичам много, но иначе рецептата е супер
Анонимен коментира:
според мен трябва да са добре узрели, на кафеви петна, защото те са по-сладки
Анонимен коментира:
какъв вид гъби сте ползвали за рецептата?
Анонимен коментира:
много добре сте описали рецептата. А видът й е зашеметяващ
Анонимен коментира:
заешкото месо е много вкусно, а рецептата е описана много апетитно
Анонимен коментира:
аз бих сложила в панировката и няколко щипки черен пипер за екстра пикантност
Анонимен коментира:
какъв вид гъби изпозвахте - печурки, манатарки?
Анонимен коментира:
ряпата не налютява ли много в рецептата
Анонимен коментира:
Чомлекът е уникално ястие. Толкова крехко и сочно. Гордостта на нашата кухня
Анонимен коментира:
аз със сигурност бих избрала гръцкото сирене пред пармезана, все пак за гръцка рецепта - гръцко сирене. на италианските ястия ще слагаме пармезана.
Анонимен коментира:
много се радвам, че ви допадат
Анонимен коментира:
с портокалова кора също ще стане добре според мен
Анонимен коментира:
с какъв сорт ориз сте го правили?
Анонимен коментира:
ооо задължително ще пробвам. изглежда много добре, много вкусно и полезно
Анонимен коментира:
аз бих сложила още една глава лук, придава много аромат
Анонимен коментира:
ряпата не прави ли много люта салатата?