Анонимен
Анонимен
Иноватор

Моите коментари

Анонимен коментира:
аз бих използвала вместо масло, кокосово масло, за още по-кокосов вкус, а и да по-полезно, нали то се води супер храна
Анонимен коментира:
еее доматите чери никак не ми се връзват за типично български ястия. Много ги обичам, страхотни са за салати с айзберг, но в случая за това ястие бих ги заменила с един хубав голям белен домат
Анонимен коментира:
ох знам че е полезна много, но имам чувството че както и да я въртиш, както и да я сучеш, този стипцав вкус, който има , ако не може да свикнеш с него, просто това няма как да се превърне в твоето нещо и това е
Анонимен коментира:
спомням си, че дори в мастършеф бяха правили гурме ястие стек от карфиол за вегани, така че наистина съм сигурна че карфиолът може да бъде вкусна храна, стига да се приготви с щипка въображение
Анонимен коментира:
аз обожавам да пия чай с леко кисел привкус като каркаде, така че нямам търпение да пробвам този - звучи повече от добре
Анонимен коментира:
чаят от каркаде и изключително приятен на вкус, дори без да се подлажда с мед или захар, така че е отличен избор за всички, които избягват сладко или се стараят да намалят килограмите
Анонимен коментира:
стевията не дава ли леко горчив привкус. Аз бис сложила мед или кокосова захар
Анонимен коментира:
аз бих сложила и гъби
Анонимен коментира:
прекрасен есенен сладкиш, даже с така ена лека коледна нотка
Анонимен коментира:
ще стане ли с овесено мляко също?
Анонимен коментира:
много ми допада, есенна рецепта, с есенни сезонни продукти като тиква - в момента по магазините има разкошни български тикви, а и е много полезна заради бета каротина
Анонимен коментира:
става ли много люта самата супа, заради ряпата?
Анонимен коментира:
правят се изключително бързо и са доста акцент като някакво по-коктейлно ястие, като ти идват гости
Анонимен коментира:
Много е добре, че за направата на тази пастърма не са необходими нито някакви изкуствени овкусетели и консерванти, а само най-обикновена сол и истински подправки
Анонимен коментира:
Много ми допада като идея, и ми харесва, че е веган и ще е подходяща за коледните християнски пости
Анонимен коментира:
много вкусна есенна рецепта, мирише изключително добре, невероятно
Анонимен коментира:
Аз не харесвам физалис, но бих пробвала да го заменя с ягоди може би
Анонимен коментира:
Аз не обичам грах в паста и пица и вместо него, бих сложила гъби или сушени домати