и аз си помислих с кафява захар или мед дали ще се получи, струва си да се пробва, все пак медът е и много вкусен и арометен, а десертът само ще спечели от тази "здравословна промяна" :) споделете опит, ако все пак направите експеримента и той е успешен
чудесна рецепта. и после много лесно се добавя във всякакви ястия. в боб чорба, боб с наденица, в картофена, пилешка яхния. и дори понякога с домати от шише става по-вкусно отлколкото с пресни, понеже зимата по магазините пресните домати не са особено вкусни - по-скоро са твърди, сухи, платмасови.
зимата, вместо домат, слагам домашен доматен сок със семки от шише (по тази рецепта е чудесно ). Вкусове според мен по нищо не отстъпва на пресните домати, имайки предвид и че зимата доматите по магазините, супермаркетите са доста пластмасови и изключително безвкусни, дървени и т.н.
Моите коментари