еее доматите чери никак не ми се връзват за типично български ястия. Много ги обичам, страхотни са за салати с айзберг, но в случая за това ястие бих ги заменила с един хубав голям белен домат
ох знам че е полезна много, но имам чувството че както и да я въртиш, както и да я сучеш, този стипцав вкус, който има , ако не може да свикнеш с него, просто това няма как да се превърне в твоето нещо и това е
спомням си, че дори в мастършеф бяха правили гурме ястие стек от карфиол за вегани, така че наистина съм сигурна че карфиолът може да бъде вкусна храна, стига да се приготви с щипка въображение
чаят от каркаде и изключително приятен на вкус, дори без да се подлажда с мед или захар, така че е отличен избор за всички, които избягват сладко или се стараят да намалят килограмите
много ми допада, есенна рецепта, с есенни сезонни продукти като тиква - в момента по магазините има разкошни български тикви, а и е много полезна заради бета каротина
Много е добре, че за направата на тази пастърма не са необходими нито някакви изкуствени овкусетели и консерванти, а само най-обикновена сол и истински подправки
Моите коментари