Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Рецептата е представена много добре. Една приятелска забележка: Не ‘грибих’, а ‘грибиш’ (думата е френска – sauce gribiche). В емблематичната готварска книга на Жанет Матио „Аз знам да готвя”, преиздавана неизменно от 1932 насам, фигурира не домат, а корнишони – кисели или пресни. Така е и във другите ‘по-сериозни’ литературни източници. Това, разбира се, не пречи да проявите творчество и да попромените нещо. Но е добре промяната да се отбележи в текста. Винаги следя с удоволствие рецептите Ви!
Анонимен коментира:
Шукрут и австрийци?! Това ми звучи малко като Ямбол и Стамбул...Думата е френска, а яденето се причислява към регионалната кухня на Елзас. Нищо, че почти същото ядене е известно в немскоезичните страни под името Зауеркраут А иначе рецептата е представена добре!