Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Благодаря за рецептата и за полезните коментари. Една хитринкаи от мен - в каймата слагам белтъците, а в соса - жълтъците, това улеснява нещата. Успех на всички, решили да си сготвят тези чудесни кюфтенца!
Анонимен коментира:
Направих го с месо от агнешко бутче вместо плешка, стана перфектно! Благодаря за хубавата рецепта.
Анонимен коментира:
Направих соленките, отгоре ги поръсих със сусам, станаха страхотни и бяха ометени светкавично! Благодаря за сполучливата рецепта!
Анонимен коментира:
Отлична рецепта, следвайте я няма да сбъркате, благодарности на автора!
Анонимен коментира:
Отлична рецепта, благодаря! Правя я от години, винаги с отличен резултат. Идея: сипвам по една равна с.л. захар във всяка от 12-те метални шолички, нареждам ги върху решетката на скарата и стопявам бавно захарта направо в тях (за да не пресипвам карамел :) Успех на всички!
Анонимен коментира:
Обожавам аромата на портокалова кора! Прилагам следната хитринка: беля кората на портокала с белачка на тънки лентички и ги замразявам във фризера. Когато ми потрябвт за някоя рецепта, вадя няколко замразени лентички и ги наситнявам с ножа. Става много лесно - не е нужно да се размразяват. След минутка коричките вече са омекнали и готови за употреба.