Много добре се получи. В мултикукър под налягане запържих месото, лука. Когато станаха полуготови добавих картофите, боба, доматите. Долях малко вода (една чаша) и добавих подправките - това за да мога да го разбъркам м купата на мултикукъра. Долях вода колкото да покрие зеленчуците и доварих на високо налягане за 20 мин.
Общо време на готвене: 35 мин (с подготовката на продуктите).
Направих малки промени в начина на приготвяне, като добавих следните продукти:
Девисил - 1 ч.л.
Черен пипер млян - 2-3 ч.л.
Праз лук - половин стрък
Моркови - един средно голям
Доматено пюре - половин ч.ч.
Първоначално запържих месото заедно с черния пипер на "Brown" за 10 минути, като последователно добавих лука, червения пипер, доматеното пюре и моркова.
Когато приключи запържването, добавих киселото зеле, дафиновия лист и девисила. Долях зелев сок до нивото на продуктите и включих на "Stew" за 40 минути.
Моите коментари