Теодора, отново Ви приканвам да коментирате само по същество кулинарните достойнства на рецептите и то за предпочитане, ако сте приготвяли ястието. Подобни дребнави коментари са излишни и създават ненужно напрежение сред потребителите.
Теодора, това е сайт за рецепти, в който хората готвят с удоволствие и споделят с други хора. Не е сайт за правопис! Ще Ви помоля да се въздържате от негативни коментари, които не са пряко свързани с качеството на рецептата! Предварително благодаря!
За първи път през живота ми ми се прииска наистина да направя лютеница. Невероятна рецепта - прецизна, точна и наистина подробна. Право в десетката! Божидар, пиши ме доброволец за следващата порция лютеница! Ще помагам и с правенето, и с яденето!
Досега трудности с изразяването не съм срещала, с разбирането също. Поправете ме ако греша, но Вие имате проблем с разбирането на рецептата. На Ваше разположение съм, за да Ви я обясня възможно най-добре технологията за приготвяне на тази торта. Кое точно не Ви е ясно?
"В останалите 200 милилитра прясно мляко разтварям пудингите които после прибавям на струйка до сгъстяване като боза крем." В приготвянето на крема очевидно.
Моите коментари