Здравейте, Величка. както виждате на снимката изрично е посочено Вашето име като неин автор. Вижте правоъгълничето в долния десен ъгъл. И благодаря за оценката :)
Ваня, дайте повече информация за пуешкото месо - за рагу ли става дума или за филе, месото как е обработено, защото не вярвам, че просто го режем сурово и го слагаме!
Чудесно е, че не всички се съобразяват с "оригиналните рецепти" , защото така се раждат тези кулинарни щедьоври, с които Добринка ни радва :) Поздравления !
Какво означава съкращението в.ч.? Винена чаша? И как на две някакви си чаши слагаме 3 (три) пакета мая? Каква мая, колко грама, защо мая, при положение, че питките са и със сода? Джемиле, дайте допълнителни разяснения, защото така рецептата просто няма смисъл!
Моите коментари