Благодаря Саня ,радвам се че ви харесва тази разядка ,аз я обожавам .Благодаря и на Албена която първа забеляза ,че е пропуснат моркова Ако може админа да го прибави в продуктите ще съм благодарна ,така рецептата ще е пълна и само който си я приготви знае че това не е кусур защото е страхотна и много вкусна!
Разбира се че става и за деца Получената смес е подобна на крем карамел но в суров вид ,ако ви е гадно с яйцето не го добавяйте и пак ще има подобрение Вече съм изпробвала рецептата на себе си и децата ми също го пият при нужда, но са големи Ако е под 2 години не рискувайте !
всичко което се може да се пържи ,готви ,вари на пара със специалната си преставка ,ще пробвам по късно и дали става за печене на баница или питка под капак и ще пиша как е ;)))
Благодаря Величка ,за първи път готвя боб по този начин ,уникален на вкус ,скоро пак ще го приготвя много ни хареса Дори и с лютите чушлета стана по апетитен :)))
Извинявам се Мартина ,забравила съм да добавя маслото ,то е 80 грама разтопено и с него се замесва тестото Затова сладките са станали сухи ,няма мазнина Ще помоля админа да добави маслото и така ще се получи Не трябва да се препичат ,стават твърди !
Добавих снимки за да се види как протича процеса След 18 дни го прецедих през сито и налях в стъклени бутилки.В малката кутиика е оцетната гъби ,ще пазя в хладилника може и втора доза да направя но този път ще сложа само 200 гр мед да е още по здравословен.Оставям оцета да се избистри и отново ще прецедя След 3-4 дни мога да ползвам за консумация !
Моите коментари