Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Не е нужно белтъците ви да престоят толкова време и хич не е чак толкова трудна за приготвяне . Значи отделяте белтъците от студени яйца - става по- лесно. И после изчаквате да достигнат стайна темепература . Има малки трикове в разбиването, но нищо точнока недостижимо с миксер със степени .
Анонимен коментира:
Това е рецептата от опаковката на корите . Аз я правя на отделни дълги банички - така има хрупкави повече краища / за които се караме в къщи - даже някой се изтарикатява да ги изреже скришом /. Мои подобрения - наполовина или около 300 грама извара . Лъжица захар. Баницата се залива с останалата част от сместта
Анонимен коментира:
Чудесно тесто - кифлите станаха меки като памук.
Анонимен коментира:
Натурални набухватели и кои са те
Анонимен коментира:
Кекса е много хубав . Дълги години не го правех точно заради аспирина. Става пухкав и много вкусен.
Анонимен коментира:
Подходящото нишесте е царевично , пшеничното е добро само за сладки кремове и пудинги .