Катя Лулчева
Катя Лулчева
Новак

Моите коментари

Катя Лулчева коментира:
Да, остават отделени една от друга- вероятно слагаш много от плънката и тя изтича- просто бъди по- пестелива-като навиеш сармичката, трябва да не е препълнена и да не излиза пълнеж то нея, иначе яйцето споява и може би, затова залепват.
Катя Лулчева коментира:
Благодаря, Бени, за разбирането!Значи... как да ги навиваш- ами, много ми се иска да помогна, обаче не знам как бих могла да го опиша по-добре и разбираемо- може би, е нужно да пратя снимки, обаче не съм правила такива, в процеса на приготвяне.Разчитам само на концентрацията ти- просто сложи от плънката ,само в средата, по цялата дължина на лентата и загъни там където няма плънка,навътре краищата откъм дългите страни, една към друга по около 1,5 см.След това,започни да навиваш откъм късата страна рулце, върху плънката, докато стигнеш другата къса страна- сармичката е готова!
Катя Лулчева коментира:
Значи- в плънката се слага или канела, или какао- не и двете, затова се е получила тъмна- затова , апелирам, да се чете внимателно, и ако има основание, тогава , да се отправят критики!Това съм го правила неведнъж, в продължение на 15 години и не съм имала провал!
Катя Лулчева коментира:
Естествено, че няма нищо общо- бях изпратила истинската снимка на крема, и тя стоя известно време към рецептата, обаче незнайно защо админите на сайта са я подменили с тази атрактивна, но изключително неподходяща фотография.Вероятно така се случва с болшинството от рецептите- нека не обвиняваме авторите за несъответствията!
Катя Лулчева коментира:
Идеално се получава.Тази рецепта я прочетох много отдавна в едно списание и съм я правила няколко пъти- малко е трудоемка и изисква умения в разточването, но си заслужава!Благодаря, че я открих тук, защото с годините, загубих списанието, в което я видях!Никой няма да съжалява,ако съумее добре да разтегли корите.Освен това, изглежда точно като на снимката!
Катя Лулчева коментира:
Оставете тези снимки-така или иначе, админите ако не харесат оригиналната,ще сложат каквато решат, и затова често има несъответствия с рецептата.В правилата на сайта още в началото е споменато, че ако не приложите снимка към рецептата си,ще бъде добавена подходяща.Така, че не е гаранция ако снимаш, това ,което си приготвил/а/ ,че точно това ще го има в сайта към рецептата ти.
Катя Лулчева коментира:
Това е фантазия- приготвяла съм тези ябълки, но действително трябва да се консумират веднага, защото като престоят, сокът от тях, разтопява карамела.Веднъж ме поканиха на гости и занесох от този десерт, приготвен преди няколко часа- вместо да обера овациите,умрях от срам!!!