Стават вкусни пържоли! Аз съм правила на грил тиган и освен чубрица сложих и мащерка! Съпругът ми много ги хареса! Използвам тази марината и за телешко месо, става супер крехко наредено в гювече с ред пържоли, нарязани 3 глави лук на шайби , 2-3 морков нарязани, сока от маринатата и 1чаена чаша бяло вино! Разбира се с медът не трябва да се прекалява! Бон апети!
Да добавя и аз една застройка, която правя редовно за пилешка, зеленчукова и супа топчета! Лесна и не става на парцали - един жълтък и 1 с.л. ябълков оцет, разбърква се много добре, прибавя се от бульона и се добавя в супата! Става превъзходна застройка! Бон апети!
Поздравления! Мога само да кажа, че с тази марината за зеленчуци на скара си облизахме пръстите от вкусотия! :)
Аз обаче, не добавих сухите подправки и горчицата! Само балсамов оцет, зехтин, соев сос и 2 скилидки счукан чесън!
Здравейте! Току що направих от вашия чийзкейк с извара и череши, защото изглежда много вкусен! Но, имам въпрос: Трябва ли да има желатин и в крема, освен в заливката? Гледам други рецепти и в крема се слага желатин. А за този не е написано, че има. Направих го, както сте написали в рецептата(без желатин в крема с изварата) и го оставих в камерата да стегне! Дали ще се получи, ще разбрера по-късно!
Здравейте, Таня! Може ли броколито да се използва цяло, а не само пънчетата? Изглежда много вкусно това гювече и определено ще сготвя и аз такова, тези дни! :)
Моите коментари