Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Този пълнеж не трябва ли нещо да го сгъсти
Анонимен коментира:
Това не е тутманик а солен кекс
Анонимен коментира:
Точно такива рецепти обичам!Бързо,лесно,вкусно и евтино! Браво!
Анонимен коментира:
Няма нужда от толкова много яйца.Цяло яйце не се побира в едно гнездо затова аз разделих яйцата на две. Иначе стана страхотно!
Анонимен коментира:
Пилаф не се прави така! Това е месо със сос с гарнитура ориз!
Анонимен коментира:
Става дума за зелен боб или за зрял боб(бял)?
Анонимен коментира:
Какво значи “шоколадови рула“?
Анонимен коментира:
Кой е този дето пише СЛАДКО с Т ?!!!
Анонимен коментира:
Къде се слага вода?!
Анонимен коментира:
Какво означава „с теглото на яѝцата“ с черупките или без?А захарта която се“разбива добре с мекото масло“ колко е?
Анонимен коментира:
Вместо тиквички може да се сложи прясно зеле нарязано но едро и задължително червена чушка също нарязана на едро за да не се разваряват! И зеленчуците могат да се задушат всичките заедно!
Анонимен коментира:
Около 800гр. спанак, добре измит,се нарязва на едро, запържва се в 2 лъжици олио,като се бърка да не залепне, добавя се 1 чаена чаша ориз,измит, сол на вкус.Вари се около 15 мин.до сваряване на ориза на бавен огън.Няма нужда от нищо друго.Яде се с кисело мляко!
Анонимен коментира:
Вместо оцет,лимон защото той убива нитратите,а яйцата без жълтък, защото той е пълен с холестерол.Така салатата става не само по вкусна, ами и полезна!
Анонимен коментира:
И как се приготвя плънката? Трябва ли предварително да се запържи или месото се слага сурово?
Анонимен коментира:
Е откъде накъде пък по годечки?! Ние сме израснали с тези мекици! Баба ни ги правеше почти всяка неделя,защото стават бързо(не трябва да се чака да втасат) и сме от Плевен!!!
Анонимен коментира:
Е ЗАЩО ПЪК ПО СВИЩОВСКИ? ТО ТОВА СА СИ КЮФТЕТА СЪС ДОМАТЕН СОС ПО БЪЛГАРСИ!
Анонимен коментира:
МАЙОНЕЗА?!
Анонимен коментира:
Трябва да се престане с този маргарин! Доказано е че м аргарина съдържа най много вреден холестерол! По добре чисто масло отколкото маргарин! Иначе курабийките изглеждат вкусни!