valentina marinova
valentina marinova
Новак

Моите коментари

valentina marinova коментира:
Мисля че ако тестото престои в хладилника поне за 30 Мин по лесно ще се разтчи без да залепва,и наче се отпуска,залепва и постоянно трябва да се добавя брашно което ще увеличи количеството от него,със всички маслени теста така се прави няма значение дали е масло или мас и обратното когато сладките се шприцоват,тогава тестото трябва да е меко зада може да се шприцова
valentina marinova коментира:
неможах да разбера този чесън за какво е,но за каквото и да е невярвам някой сутрин да хапва закуска с чесън
valentina marinova коментира:
крема за Наполеон е Шантили,а това си е обикновен ванилов крем
valentina marinova коментира:
това прилича повече на млечна баница ,защо разваляте хубавото име на Наполеона с тази измислица,поне крема да приличаше на Наполеоновиа но няма нищо общо
valentina marinova коментира:
какви са тези зелени кокосови стърготини да не би да сте имали предвид шам фъстък само той е зелен ,несъм жидала още зелени кокосови стърготини
valentina marinova коментира:
живея мн години в Гърция но такъв глупав сладкиш не съм нито опитвала,нито съм виждала
valentina marinova коментира:
blagodarq