- 03.01.16 11:30#1Дайте трик за застройка на супаИмате ли безотказен трик за застройка, без тя да се пресече?
Споделете опит.ОтговорОтговор с цитат - 05.01.16 06:52#2от: Дайте трик за застройка на супаВ купа се разбъркват 3-4 супени лъжици брашно и вода. Сместа трябва да е с гъстотата на боза. 3-4 минути след като се свали от котлона манджата, бавно се добавя застройката на тънка струя. Друг вариант е към застройката да се добави малко от сока на манджата, за да се уеднаквят температурите им, след което отново бавно се изсипва към ястието.ОтговорОтговор с цитат
- 05.01.16 06:59#3от: Дайте трик за застройка на супаЗастройките се приготвят от яйца, кисело мляко, прясно мляко, брашно, лимонов сок, лимонтузу, оцет и др. Някои от супите се застройват само с яйца и кисело мляко без брашно; в други случаи застройката се прави само с яйце, жълтък, прясно мляко, лимонов сок, оцет или в други комбинации.Брашно и вода не е застройка...ОтговорОтговор с цитат
- 08.01.16 03:24#4от: Дайте трик за застройка на супаЗависи от супата. Аз когато застройвам, просто не слагам белтъка а използвам само жълтък, към който слагам или малко оцет, или малко кисело мляко. Другия вариант, който гарантира, че супата няма да се пресече е с топла/варена застройка. Аз поне така я знам да се нарича.ОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 02:17#5от: Дайте трик за застройка на супааз пък я застройвам, като поизстине. Изсипвам по малко и бъркам непрекъснато.ОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 04:41#6от: Дайте трик за застройка на супаАз застройката я правя с 1 яйце, 1 с. л. оцет, 2-3 с. л. чешмяна вода и така започвам да слагам по-малко от супата, като не спирам да бъркам и така не ми се пресича! ОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 04:51#7от: Дайте трик за застройка на супа1 яйце,ситно нарязан магданоз и оцет. Разбивам ги леко с вилицата и го добавям по малко в супата.ОтговорОтговор с цитат
- 19.01.16 05:22#8от: Дайте трик за застройка на супааз слагам и мляко ОтговорОтговор с цитат
- 26.01.16 07:02#9от: Дайте трик за застройка на супаИ аз салагам от сока на манджата 3-4 лъжички към застройката за да е еднаква температурата и да не се пресече!ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 12:36#10от: Дайте трик за застройка на супапо някой път и аз така правя, как ли не съм опитвалаОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 10:57#11от: Дайте трик за застройка на супаВинаги застроявам супата по един и същи начин- понякога се пресича, понякога-не. Незнам на какво се дълже.ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 11:57#12от: Дайте трик за застройка на супаНа температурата се дължи ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 12:14#13от: Дайте трик за застройка на супаАз слагам 2 яйца,2-3 л.кисело мляко и 1-2 лъжици брашно.Лъжица по лъжица добавям от горещата супа към застройката за да стане с еднаква температура и тогава я изсипвам при супата с непрекъснато бъркане.ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 02:21#14от: Дайте трик за застройка на супаразбивам 1 яйце и половин кофичка кисело мляко, към тях слагам малко от бульона и после бавно я прибавям в супата с разбъркванеОтговорОтговор с цитат
- 07.02.16 09:05#15от: Дайте трик за застройка на супаразбит жълтък с няколко лъжици кисело мляко, а също така може и добавите 1 лъжица брашно. Изсипва се на тънка струя в супата, като постепенно се бърка.ОтговорОтговор с цитат
- 16.02.16 01:48#16от: Дайте трик за застройка на супаПросто с едно яйце.
Когато супата е поизстинала (около 15 минути да стои без капак след като е изключена), се разбива в купичка едно яйце. Взимат се 2-3 черпака от чорбата, слагат се при яйцето и се разбъркват добре. После бавно, при разбъркване, се изсипва яйцето в тенджерата. Но ако е прекалено бързо и не се разбърква едновременно с изсипването на яйцето, се пресича.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest