- 03.01.16 11:30#1Дайте трик за застройка на супаИмате ли безотказен трик за застройка, без тя да се пресече?
Споделете опит.ОтговорОтговор с цитат - 16.02.16 07:01#2от: Дайте трик за застройка на супаС горещо прясно мляко , даже може супата да поври още с млякото , само да не се слага капак да не изкипиОтговорОтговор с цитат
- 16.02.16 07:47#3от: Дайте трик за застройка на супаМалко преди да отстраня супата от котлона, добавям разбит жълтък с 3-4 с.л. кисело мляко и 4-5 с.л. от супата, за да темперирам сместа и тогава я добавям към супата.ОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 12:00#4от: Дайте трик за застройка на супаКисело мляко яйце брашно и малко оцет- добавя се малко от бульона и енергично се разбърква - пак от бульона пак разбъркваме и тогава в тенджератаОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 09:35#5от: Дайте трик за застройка на супаМного зависи от супата но иначе застройката я правя с жълтък и1 ч .л.кисело мляко и сипвам малко от супата в застройката и тогава я сипвам в супата ОтговорОтговор с цитат
- 21.02.16 11:08#6от: Дайте трик за застройка на супаЗастройвам с кисело мляко и яйце,но за да не се пресече изчаквам супата леко да се охладиОтговорОтговор с цитат
- 16.03.16 10:05#7от: Дайте трик за застройка на супаТъй като на мен никога не ми се е полу§авала застройката, не че имам голям опит, но ще се изкажа Единия вариан е да се сложи готварска сметана още докато се готви при постоянно бъркане, а другия вариант е когато ве§е сипя по купи§ките супата всеки си слага по лъжица или две кисело мляко и си го разбърква. Така и самата застройка става по- лека.ОтговорОтговор с цитат
- 16.03.16 10:34#8от: Дайте трик за застройка на супаЖълтък,лъжица к.мляко,лъжица брашно,разбърквам после по малко с черпак от супата в застройката при непрекъснато бъркане,после обратното застройката на тънка струя в супата,застройвам я докато ври и после махам от котлона.Никога не ми се е пресичала супа.ОтговорОтговор с цитат
- 22.03.16 12:08#9от: Дайте трик за застройка на супаАз разбърквам един жълтък с 4-5 с.л кисело мляко и една- две капки оцет. Добавям 3-4 черпака от супата и бъркам хубаво. Добавям застройката към супата, която е свалена от котлона, като бъркам постоянно. Оставям супата да поври още 2-3 мин.ОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 08:30#10от: Дайте трик за застройка на супа1 яйце, 2 с. л. оцет, вода на стайна температура 100 мл. и добавяме бульон от супата, като не спирам да бъркам.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest