Gotvach.bg»Форум»Търся Рецепта»Дайте трик за застройка на супа

Дайте трик за застройка на супа

  • 03.01.16 11:30#1Пламенова КристинПламенова КристинПомощник ГотвачРегистрация: 02.01.16Град: ИсперихОтговори: 308Дайте трик за застройка на супаИмате ли безотказен трик за застройка, без тя да се пресече?
    Споделете опит.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.16 07:01#2Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Дайте трик за застройка на супаС горещо прясно мляко , даже може супата да поври още с млякото , само да не се слага капак да не изкипиОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.16 07:47#3Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Дайте трик за застройка на супаМалко преди да отстраня супата от котлона, добавям разбит жълтък с 3-4 с.л. кисело мляко и 4-5 с.л. от супата, за да темперирам сместа и тогава я добавям към супата.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 12:00#4Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: Дайте трик за застройка на супаКисело мляко яйце брашно и малко оцет- добавя се малко от бульона и енергично се разбърква - пак от бульона пак разбъркваме и тогава в тенджератаОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 09:35#5гина райчевагина райчеваНовакРегистрация: 18.02.16Град: КесаревоОтговори: 55от: Дайте трик за застройка на супаМного зависи от супата но иначе застройката я правя с жълтък и1 ч .л.кисело мляко и сипвам малко от супата в застройката и тогава я сипвам в супата ОтговорОтговор с цитат
  • 21.02.16 11:08#6Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Дайте трик за застройка на супаЗастройвам с кисело мляко и яйце,но за да не се пресече изчаквам супата леко да се охладиОтговорОтговор с цитат
  • 16.03.16 10:05#7Mima GeorgievaMima GeorgievaНовакРегистрация: 28.12.13Град: ПирдопОтговори: 8от: Дайте трик за застройка на супаТъй като на мен никога не ми се е полу§авала застройката, не че имам голям опит, но ще се изкажа Единия вариан е да се сложи готварска сметана още докато се готви при постоянно бъркане, а другия вариант е когато ве§е сипя по купи§ките супата всеки си слага по лъжица или две кисело мляко и си го разбърква. Така и самата застройка става по- лека.ОтговорОтговор с цитат
  • 16.03.16 10:34#8Наталия ПетроваНаталия ПетроваГотвачРегистрация: 18.02.16Град: КърджалиОтговори: 137от: Дайте трик за застройка на супаЖълтък,лъжица к.мляко,лъжица брашно,разбърквам после по малко с черпак от супата в застройката при непрекъснато бъркане,после обратното застройката на тънка струя в супата,застройвам я докато ври и после махам от котлона.Никога не ми се е пресичала супа.ОтговорОтговор с цитат
  • 22.03.16 12:08#9Bistra IvanovaBistra IvanovaНовакРегистрация: 15.03.16Град: ВарнаОтговори: 17от: Дайте трик за застройка на супаАз разбърквам един жълтък с 4-5 с.л кисело мляко и една- две капки оцет. Добавям 3-4 черпака от супата и бъркам хубаво. Добавям застройката към супата, която е свалена от котлона, като бъркам постоянно. Оставям супата да поври още 2-3 мин.ОтговорОтговор с цитат
  • 30.04.16 08:30#10Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Дайте трик за застройка на супа1 яйце, 2 с. л. оцет, вода на стайна температура 100 мл. и добавяме бульон от супата, като не спирам да бъркам.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest