- 16.01.16 10:01#1Хитринките в кухнятаЗа да не потъмняват парченцата ябълки, ги поръсете с лимонов сок. Споделете други подобни хитринкиОтговорОтговор с цитат
- 04.02.16 09:08#2от: Хитринките в кухнятаКогато яйцата са пресни тогава се слага сол във водата.ОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 11:31#3от: Хитринките в кухнятаЗа да не залепва рибата при печене за тавичката,поръсете щипка червен пипер в мазнинатаОтговорОтговор с цитат
- 27.03.16 10:42#4от: Хитринките в кухнятаМного полезна информация ОтговорОтговор с цитат
- 26.04.16 10:54#5от: Хитринките в кухнятаДоста полезни иден, благодаря момичета!ОтговорОтговор с цитат
- 21.07.16 10:34#6от: Хитринките в кухнятазнам за по,лесно белене на варени яйца, да се излее горещата вода от варене и да се залеят със студена да поседят така преди беленеОтговорОтговор с цитат
- 19.09.16 12:42#7от: Хитринките в кухнятаВсяка от нас знае много хитрини в готвенето. Примерно, за да не се напълни мивката ви с лпспи от риба, чистете я с домакинска тел. Остават по нея и няма нужда после да чистите мивкатаОтговорОтговор с цитат
- 19.09.16 12:53#8от: Хитринките в кухнятаС домакинския тел не хвърчат ли наоколо, после изхвърляш ли го. ОтговорОтговор с цитат
- 19.09.16 08:26#9от: Хитринките в кухнятаДоста полезна информация! Страхотни сте !ОтговорОтговор с цитат
- 22.09.16 10:35#10от: Хитринките в кухнятаЗа чистене на люспи от рибата има специално приспособление - едно назъбено кръгче (малко прилича на капачка от бирено шише, но с голям отвор в средата), което е с дръжка. Чисти много бързо и лесно. А за да не може люспите да попаднат в канала, просто застилам мивката с вестник и после го изхвърлям.ОтговорОтговор с цитат
- 22.09.16 10:55#11от: Хитринките в кухнятаАко желаете, прочетете, имам две статии с хитриниОтговорОтговор с цитат
- 22.09.16 12:26#12от: Хитринките в кухнятаАко нямате хладилник ,съхранете прясното месо като го покриете с олио Така ще остане свежо за няколко дни Олиото се ползва после за готвене ,а месото е вкусно и крехко ОтговорОтговор с цитат
- 22.09.16 12:28#13от: Хитринките в кухнятаКогато зеленият боб е увяхнал ,първо го оставете потопен в студена вода за известно време ще стане отново свеж ОтговорОтговор с цитат
- 22.09.16 12:34#14от: Хитринките в кухнятаО,доста неща не знаех,а са толкова лесни и надявам се ефикасни.Аз само мога да добавя ,че когато беля чесън го притискам с ножа да се смачка леко или по-точно пръсне и люспата сама пада.ОтговорОтговор с цитат
- 11.10.16 08:32#15от: Хитринките в кухнятаПомоощ! Направих си сладко от зелени доматчета, но не знам защо се захароса. Някой знае ли как да го оправя? Може би трябва да добавя още доматчета, каквито имам, и да го преваря?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest