- 25.01.16 02:48#1Какво брашно използвате?Кое брашно според вас е най-добро?ОтговорОтговор с цитат
- 29.01.16 02:49#2от: Какво брашно използвате?Използвам на София мел и съм доволна.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 01:56#3от: Какво брашно използвате?Любекс.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 03:44#4от: Какво брашно използвате?София мел.Задължително.Никакви проблеми нямам с това брашно.Даже понякога не го пресявам като ме домързи и всичко си става.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 03:55#5от: Какво брашно използвате?И аз съм на това мнение.Само София мел, е има изключения понякога с партидата.ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 08:51#6от: Какво брашно използвате?София мел и СуворовоОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 07:29#7от: Какво брашно използвате?Определено София мел , гаранция за бели и пухкави пити и баници .ОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 09:48#8от: Какво брашно използвате?Харесва ми на Кастело,София мел ,понякога използвам Топаз мел и Фамилия-общо взето,досега не съм попадала на лошо брашно и питките ми се получават ОтговорОтговор с цитат
- 10.02.16 09:59#9от: Какво брашно използвате?Определено София Мел.Поне за мен е доказало качествата си.ОтговорОтговор с цитат
- 14.02.16 12:01#10от: Какво брашно използвате?София Мел.ОтговорОтговор с цитат
- 14.02.16 12:32#11от: Какво брашно използвате?И аз използвам София мел.ОтговорОтговор с цитат
- 18.02.16 10:53#12от: Какво брашно използвате?Аз ползвам стандартнота тип500 и съм доволнаОтговорОтговор с цитат
- 24.04.16 09:52#13от: Какво брашно използвате?Аз използвам на София Мел, но кое е най-доброто не знам ОтговорОтговор с цитат
- 25.04.16 09:24#14от: Какво брашно използвате?За мен най-доброто брашно е София мел - Екстра!ОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 01:34#15от: Какво брашно използвате?Ползвам всякакви брашна, но най-хубави са тези на Divella и Mulino Bianco. Намират се в София в итал. магазини, също има и в Метро на Divella по 5 кг. Но трябва да се чете кое за какво е. Всяко брашно от тези си е различно за различни видове било сладкиши, хляб, различно е за пици, за торти. Това което е на Mulino Bianco е основно за торти, бишкоти и всякакви видове сладкиши, като коприна е. Когато ги свърша ползвам на СофияМел.ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.18 09:49#16от: Какво брашно използвате?София мел и съм доволна ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest