- 26.01.16 05:53#1Как приготвяте руската салата?Приготвяте ли сами руска салата и как я правите?ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 04:38#2от: Как приготвяте руската салата?Не правя такава салата,защото има доста хубави марки по магазините,но мисля,че рецептата всеки я знае.Всичко се сварява добре,реже се на кубчета и се разбърква с майонеза.Ще се радвам,ако някой сподели някоя тънкост при приготвянето,която незнам ОтговорОтговор с цитат
- 27.01.16 04:47#3от: Как приготвяте руската салата?Да , но не знам дали може да се нарече точно руска салата, понеже всеки път не слагам едни и същи съставки , понякога с колбас хамбургски, друг път с шпеков, с грах или пък кисели краставички , с пресни или кисели моркови , различни вариацииОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 07:17#4от: Как приготвяте руската салата?Слагам всичко без месото - майонеза, варени картофи, грах, моркови, кисели краставички, царевица. Не ми пречи да пропусна някое от последните 4, ако нямам, най-често морков...ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 09:09#5от: Как приготвяте руската салата?Задължително я правим в нас. Тези от магазина не ги харесваме. Там са прекалено майонезени. Правя я по суха. Задължително с вкусен шпеков салам ако е друг разваля цялата салата. Сварени картофи, морков, грах. Кисели краставички и майонеза (пак избираме хубава марка). Но определено има баланс все пак ядеш салата не сос.ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 03:36#6от: Как приготвяте руската салата?И на мен купената не ми допада, заради това че много майонезена, стои малко разредена понякога.ОтговорОтговор с цитат
- 28.01.16 03:46#7от: Как приготвяте руската салата?Домашната най ни допада защото слагаме каквото искаме и някой съставки искаме да преобладават повече. ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 04:30#8от: Как приготвяте руската салата?Ооооо,любимата ми тема.Страшно съм капризен на тема руска салата.ВИНАГИ И САМО домашно направена.Купувал съм 5-6 пъти готова-пълен отврат.Варени картофи,колбас(шпеков предпочитам),варени яйца,кисели краставички,сварени моркови(може и кисели),грах(на Хайнз),майонеза(Краси-Пловдив задължително),малко горчица,сол,черен пипер,лимон.И задължително бутилка водка.Ох,преяде ми се сега,но съм на диета.Лоша работа.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 04:36#9от: Как приготвяте руската салата?Обичам домашно приготвената руска салата. Обикновено слагам картофи, колбас, морков ,кисели краставички,майонеза, варено яйце. Не слагам грах.ОтговорОтговор с цитат
- 02.02.16 07:29#10от: Как приготвяте руската салата?Винаги си правим домашна руска салата.Изобщо не харесвам готовата от магазина.Последно бях пробвала да си купя готова от Била ,беше отврат.Нито майонезата,майонеза,нито салама,салам...Затова си знам ,че домашното си е най-хубаво.Правя я с кисели краставички(винаги домашни),варени картофи,варени моркови,грах,варени яйца ,майонеза "Краси"понякога и сама си правя майонезата,ако ми донесат пресни яйца от село) и шпеков салам "Народен".ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 01:13#11от: Как приготвяте руската салата?И според мен домашно направената е по-вкусна. Слагаш каквото прецениш и колкото си искаш.ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 06:30#12от: Как приготвяте руската салата?Предпочитам домашната,купувам и от магазина,но рядко.Слагам варени картофи и яйца,моркови,кисели краставички,грах,шпек салам,майонеза,сол и черен пипер.ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 10:25#13от: Как приготвяте руската салата?Варени картофи, грах, колбас, царевица, кисели краставички, майонеза.ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 02:25#14от: Как приготвяте руската салата?Предпочитам да си я направя - картофи, грах, кисели краставички, колбас, майонеза.ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 02:17#15от: Как приготвяте руската салата?да ви кажа, тия по магазините които продават нито една не харесвамОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 04:50#16от: Как приготвяте руската салата?Ето и оригиналната рецепта на руска салата(В русия и казват салата "Оливие" или френска салата) от 1860 година:
Месо от два варени фазана, един телешки език, 100 грама черен хайвер, 200 грама маруля, 25 рака, 200 грама дребни кисели краставички, 200 грама маринована соя, 2 пресни краставици, 100 грама каперси, 5 ситно нарязани твърдо сварени яйца. Сместа от тези продукти Оливие заливал със провансалски сос, приготвен от балсамов оцет, стритите жълтъци на 2 твърдо сварени яйца и половин литър зехтин.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest