- 26.01.16 05:53#1Как приготвяте руската салата?Приготвяте ли сами руска салата и как я правите?ОтговорОтговор с цитат
- 07.02.16 09:03#2от: Как приготвяте руската салата?Аз обожавам домашна руска салата.ОтговорОтговор с цитат
- 19.02.16 03:09#3от: Как приготвяте руската салата?Предпочитам класическата рецепта-картофи,салам,кисели краставички,грах,моркови,яйца и майонезаОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 12:07#4от: Как приготвяте руската салата?Много често правя но аз слагам и царевица и може би вече не се казва руска - към варените картофи слагам кисели краставички грах моркови царевица мек колбас и заливам с 1:1 мляко и майонеза украсявам с варено яйцеОтговорОтговор с цитат
- 30.04.16 09:05#5от: Как приготвяте руската салата?Правя си класическата - обикновена руска салата.ОтговорОтговор с цитат
- 29.06.16 12:24#6от: Как приготвяте руската салата?Аз я правя често зимата и есента.
Слагам:
Мариновани краставички на ситно
Шпек салам на ситно наразан
Грах от консерва на Дерони
Варени моркови или кисели(леко престояват във вода, за да не е солена салатата) на ситно
Майонеза на Краси
Сварени картофи на мали парченца(не ги преварявам)
1,2 с.л кисело мляко На баба, за да не е толкова мазна
Сол на вкусОтговорОтговор с цитат - 29.06.16 12:33#7от: Как приготвяте руската салата?Руската салата е една от любимите ни салата през зимата. Колкото повече колбас има по-добре ))най-добре вкусен шпеков. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest