- 05.02.16 01:31#1За и против самонабухващото брашно?Лично аз съм резервирана към самонабухващото брашно. Предпочитам сама да си добавям набухвателите при кексове, торти и питки. ОтговорОтговор с цитат
- 05.02.16 10:37#2от: За и против самонабухващото брашно?Аз ползвам от време на време и съм доволна, но и нямам навика да купувам само такова брашно за сладкиши.ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 03:11#3от: За и против самонабухващото брашно?Сама си приготвям самонабухващо брашно. Никога до сега не съм купувала готово.ОтговорОтговор с цитат
- 06.02.16 05:38#4от: За и против самонабухващото брашно?в самонабухващото брашно какво има бакпулвер лиОтговорОтговор с цитат
- 07.02.16 05:58#5от: За и против самонабухващото брашно?И аз използвам с набухватели, но по принцип си ги добавям допълнително за кексове и други.ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 10:38#6от: За и против самонабухващото брашно?Против!ОтговорОтговор с цитат
- 08.02.16 12:47#7от: За и против самонабухващото брашно?против съм, най-добре сам да си го направиш... вижте масово хлябовете на нищо не обръщат всичко е от брашната които ползватОтговорОтговор с цитат
- 16.02.16 07:50#8от: За и против самонабухващото брашно?Никога не съм купувала,взимам си брашно тип 500 на София Мел и си го набухвам сама ОтговорОтговор с цитат
- 16.02.16 08:59#9от: За и против самонабухващото брашно?Купувам си обикновено брашно.Не съм ползвала самонабухващо.А ако не иска да бухне само? Против :n:ОтговорОтговор с цитат
- 17.02.16 12:09#10от: За и против самонабухващото брашно?Използвала съм в определени рецети,когато се изисква.Довололна съм,защото резултата винаги е бил чудесен ОтговорОтговор с цитат
- 17.02.16 03:08#11от: За и против самонабухващото брашно?Предпочитам да си добавям набухватели.ОтговорОтговор с цитат
- 20.02.16 12:54#12от: За и против самонабухващото брашно?Не съм пробвала българските самонабухващи брашна - но френските са суперОтговорОтговор с цитат
- 27.04.16 03:39#13от: За и против самонабухващото брашно?И аз съм против.ОтговорОтговор с цитат
- 16.05.16 09:11#14от: За и против самонабухващото брашно?не съм вземала, но нали уж затова месим домашно за да избегнем набухвателитеОтговорОтговор с цитат
- 15.06.16 03:21#15от: За и против самонабухващото брашно?Единственото такова брашно което съм ползвала няколко пъти е на "София мел - за кекс" и в него не съм слагала бакпулвер. Според мен е много добро, получават се сполучливи нещата.Въпреки всичко залагам на сигурното и си купувам от тази марка но "София мел - Класическо" и си слагам в него набухвател.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest