Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»За и против самонабухващото брашно?

За и против самонабухващото брашно?

  • 05.02.16 01:31#1Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503За и против самонабухващото брашно?Лично аз съм резервирана към самонабухващото брашно. Предпочитам сама да си добавям набухвателите при кексове, торти и питки.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.02.16 10:37#2МаринаМаринаПомощник ГотвачРегистрация: 11.11.13Град: БлагоевградОтговори: 340от: За и против самонабухващото брашно?Аз ползвам от време на време и съм доволна, но и нямам навика да купувам само такова брашно за сладкиши.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.02.16 03:11#3Мариела ХристоваМариела ХристоваПомощник ГотвачРегистрация: 07.01.16Град: АхелойОтговори: 402от: За и против самонабухващото брашно?Сама си приготвям самонабухващо брашно. Никога до сега не съм купувала готово.ОтговорОтговор с цитат
  • 06.02.16 05:38#4Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: За и против самонабухващото брашно?в самонабухващото брашно какво има бакпулвер лиОтговорОтговор с цитат
  • 07.02.16 05:58#5ИвелинаИвелинаЧиракРегистрация: 01.02.16Град: КарловоОтговори: 269от: За и против самонабухващото брашно?И аз използвам с набухватели, но по принцип си ги добавям допълнително за кексове и други.ОтговорОтговор с цитат
  • 08.02.16 10:38#6Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: За и против самонабухващото брашно?Против!ОтговорОтговор с цитат
  • 08.02.16 12:47#7Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: За и против самонабухващото брашно?против съм, най-добре сам да си го направиш... вижте масово хлябовете на нищо не обръщат всичко е от брашната които ползватОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.16 07:50#8Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: За и против самонабухващото брашно?Никога не съм купувала,взимам си брашно тип 500 на София Мел и си го набухвам сама ОтговорОтговор с цитат
  • 16.02.16 08:59#9Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448от: За и против самонабухващото брашно?Купувам си обикновено брашно.Не съм ползвала самонабухващо.А ако не иска да бухне само? Против :n:ОтговорОтговор с цитат
  • 17.02.16 12:09#10Ирина Андреева JolieИрина Андреева JolieГотвачРегистрация: 08.01.16Град: ТетевенОтговори: 339от: За и против самонабухващото брашно?Използвала съм в определени рецети,когато се изисква.Довололна съм,защото резултата винаги е бил чудесен ОтговорОтговор с цитат
  • 17.02.16 03:08#11Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър ШефРегистрация: 07.01.16Град: БориноОтговори: 554от: За и против самонабухващото брашно?Предпочитам да си добавям набухватели.ОтговорОтговор с цитат
  • 20.02.16 12:54#12Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: За и против самонабухващото брашно?Не съм пробвала българските самонабухващи брашна - но френските са суперОтговорОтговор с цитат
  • 27.04.16 03:39#13Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: За и против самонабухващото брашно?И аз съм против.ОтговорОтговор с цитат
  • 16.05.16 09:11#14Monika IvanovaMonika IvanovaМастър ШефРегистрация: 10.04.16Град: ЛомОтговори: 252от: За и против самонабухващото брашно?не съм вземала, но нали уж затова месим домашно за да избегнем набухвателитеОтговорОтговор с цитат
  • 15.06.16 03:21#15МариянаМариянаМастър ШефРегистрация: 26.03.16Град: -Отговори: 236от: За и против самонабухващото брашно?Единственото такова брашно което съм ползвала няколко пъти е на "София мел - за кекс" и в него не съм слагала бакпулвер. Според мен е много добро, получават се сполучливи нещата.Въпреки всичко залагам на сигурното и си купувам от тази марка но "София мел - Класическо" и си слагам в него набухвател.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest