- 09.02.16 07:20#1Цветята, като храна?Използвал ли е някой цветя за приготвяне на ястия и какви? Аз се сещам само за едно, което съм консумирала и това е конфитюр от рози. ОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 08:22#2от: Цветята, като храна?Аз съм използвала виолетки. В Метро видях цвят от карамфил и тагетес.ОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 09:03#3от: Цветята, като храна?А да карамфила, но как се приготвя? Цвета ли се суши за подправка или? Доста ароматна подправка.ОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 09:43#4от: Цветята, като храна?Предпочитам мръвките,цветята ги отглеждам в саксия ОтговорОтговор с цитат
- 11.02.16 02:09#5от: Цветята, като храна?Много ми хареса рецептата за мед от глухарче, благодаряОтговорОтговор с цитат
- 15.02.16 02:15#6от: Цветята, като храна?Една приятелка ми е правила салата от глухарче, добре се беше получило ОтговорОтговор с цитат
- 25.02.16 01:08#7от: Цветята, като храна?май не е много популярно като виждамОтговорОтговор с цитат
- 13.03.16 02:55#8от: Цветята, като храна?Аз не съм пробвала, а за конфитюра от рози съм чувала че е много хубав. Някои хора си правят салата от лицерна ОтговорОтговор с цитат
- 13.03.16 03:02#9от: Цветята, като храна?Аз съм чувала,че Японците си правят салата от Хризантеми,но на мен не ми достига смелост да опитам,пък и предпочитам да си ги гледам в градинката вместо в чинията :wink:ОтговорОтговор с цитат
- 15.04.16 06:15#10от: Цветята, като храна?Ял съм домашен конфитюр от рози, баба ми бог да я прости правеше на времето, иначе аз нищо не съм приготвял с цветя.ОтговорОтговор с цитат
- 19.05.16 02:33#11от: Цветята, като храна?Това с цветята не става, аз си обичам мръвки!ОтговорОтговор с цитат
- 27.05.16 11:34#12от: Цветята, като храна?Така е Доби ,аз също правих мед от глухарче само половин доза ,не намерих повече цветове и много ми хареса ,но вече няма край нас глухарчета- остава за др година ОтговорОтговор с цитат
- 26.07.16 10:12#13от: Цветята, като храна?Освен чай неОтговорОтговор с цитат
- 08.10.16 11:43#14от: Цветята, като храна?Готвила съм ризото с шафран ( минзухар), страхотен вкус и аромат придаваОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest