- 17.02.16 08:28#1Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Червените вина, които не са с висока киселинност, умело се съчетават със свинско месо. Бели вина се съчетават с риба и салати.
Киселинността и натрапчивостта на питието са водещи при избора за съчетаването с храната. Споделете вашият опит?!ОтговорОтговор с цитат - 18.02.16 01:57#2от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Вярно е че вината вървят с определени храни, но е вярно също така, че е въпрос на вкус, кой кое ястие с какво питие предпочита. Аз например обичам червено вино, но го пия само през зимата. През лятото дори да има св. пържоли не мога да пия червено вино. Така че всичко е въпрос на вкус и педпочитание.ОтговорОтговор с цитат
- 18.02.16 03:43#3от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?И аз червено вино пия само през зимата и ми се връзва със свинско месо. Бяло вино е подходящо за риба и пилешко.ОтговорОтговор с цитат
- 18.02.16 10:05#4от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Бяло вино със сиренца и грозде и чери домати - червено вино с месоОтговорОтговор с цитат
- 21.02.16 10:30#5от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Винаги съм съчетавала напитките и храните. За всяко ястие си има напитка както и за всяка напитка си има ястие. :blush: :blush: :blush: :blush:ОтговорОтговор с цитат
- 21.02.16 10:44#6от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?И аз винаги ги съчетавам, не може да сложиш салата с вино или мастика със луканка. ОтговорОтговор с цитат
- 22.02.16 03:15#7от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Най-съчетавам студена бира и топла цаца през лятото. ОтговорОтговор с цитат
- 22.02.16 05:35#8от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Червено вино и ракия в съчетание с подправки, става невероятна марината за пържолки. Бира също използваме за някой панировки, например за риба ОтговорОтговор с цитат
- 22.02.16 07:38#9от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?С червено вино - пушени филета, телешко месо, дивеч.
С бяло вино - раци, печени птици, агнешко, ориз, бадеми.
С уиски - всякакви ядки, даже и орехи.
С ликьор - сладки.ОтговорОтговор с цитат - 23.02.16 06:56#10от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Обикновено не консумирам вино, само биричка. А към тях приготвям дробчета, картофки, хапки.ОтговорОтговор с цитат
- 25.02.16 09:37#11от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Хубаво е да се съчетават.ОтговорОтговор с цитат
- 12.03.16 04:51#12от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Не всеки път ги съчетавам ОтговорОтговор с цитат
- 15.04.16 02:37#13от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Аз си ги съчетавам!ОтговорОтговор с цитат
- 19.05.16 03:27#14от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?До колкото е възможно се старя да ги комбинарамОтговорОтговор с цитат
- 25.06.16 12:39#15от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Бира с пържени храни, бяло вино със сирена, риба, пилешко месо, а червено вино с свинско, телешко месо.ОтговорОтговор с цитат
- 26.06.16 04:22#16от: Можем ли умело да съчетаем напитките и храните?Червено вино с по тежки меса и ястия.Бяло вино с пилешко, мезета, морски дарове.Сладки вина с десерти.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest