- 18.02.16 07:52#1Обезсмисля ли ти се трудът?Трудът ти в готвенето и снимането ти се обезсмисля, когато се дават точки за коментари с една дума, за добавени снимки към рецепта, несъответстващи на рецептата и снимки на закупени сладки и пасти, с добавена някаква рецепта от нета. :yawn:
Аз също съм съм отговаряла на даден коментар на моя рецепта напр. с Благодаря! Просто няма какво друго да кажеш и не държа да получавам точки там.
Относно снимките - има прекрасни снимки със страхотно презентиране на храната и няма как да не възкликнеш! Идва ти да си хапнеш от снимката!
А има снимки и на другата крайност - размазани, неясни, обърнати на някъде си... Да, не всеки има окото на фотограф и не е необходимо! Просто да има малко по-естетически вид! Па макар и в една чинийка! Аз правя от 5 снимки на горе, докато избера една или две. По някого бързам, но пак се старая да изглежда що годе добре.
Може би трябва да има по-голяма прецизност при публикуването на снимките!ОтговорОтговор с цитат - 29.09.16 07:35#2от: Обезсмисля ли ти се трудът?Теодора всичко зависи от нас самите ,дали ще спечелим или не пак от нас зависи от това колко време си отделил ,какво си писал и снимал Когато един участник готви ,снима ,коментира ,пише статии и т н се трупат точки и не е нужно да спим на лаптопа Тогава идва наградата като резултат от твоето активно участие и много положен труд -нали знаете няма безплатен обяд Когато се трудиш получаваш възнаграждение ,така е и с този конкурс Дано всеки получи нещо за стимул ,успех ! ОтговорОтговор с цитат
- 06.10.16 10:23#3от: Обезсмисля ли ти се трудът?Вили, напълно съм съгласна с теб! Но, как за бога за пет дена се правят 650 точки? Аз толкова правя за месец! Но, как да е, успех на всички, но с това чакане да вземеш нещо и тая надпревара, труда ни наистина се обезсмисля!ОтговорОтговор с цитат
- 06.10.16 06:09#4от: Обезсмисля ли ти се трудът?Теодора правят се тези прословути точки с много писане ,ако всеки ден качваш по 3-4 тематични рецепти и отговаряш във форума се получава - няма невъзможни неща - знам че е трудно ,нали и аз играя ,работа ,къща ,деца ,чистене ,но лесно няма Добринка е жив пример как от долу литна като ракета нагоре така че гледай и се учи, никога не е късно - аз също се уча ))ОтговорОтговор с цитат
- 06.10.16 07:13#5от: Обезсмисля ли ти се трудът?Вили, на мен проблема ми не е в точките, а в това, че аз нямам папка с рецепти, които не съм качила тук. При мен всичко се качва на момента. И кажи ми как да сготвя по пет манджи на ден, при положение, че няма кой да ги изяде? Когато готвя, снимам и качвам, ако стане снимката, стане, ако не- само рецептата. Вчера ме подсети, че имам рецепта с черен ориз, но снимката не се получи. Както и да е, идва зима, тогава се готви най-много и моят ред ще дойде! Благодаря ти за приятелското отношение и за това, че си толкова мила с всички. Ако и другите тук бяха като теб, щеше да е друго! Хубава вечер и успех! ОтговорОтговор с цитат
- 08.01.17 04:31#6от: Обезсмисля ли ти се трудът?С новите правила на играта вече няма да има такива проблеми. ОтговорОтговор с цитат
- 18.02.17 11:00#7от: Обезсмисля ли ти се трудът?Абсолютно съм съгласна с вас. Понякога 5 минути след като е публукувана рецепта, чиято направа коства примерно 3 часа (да кажем питка) и хоп -10 човека я сготвили вече! Добре ще е след като си сготвил, да проложиш твоя снимка като доказателство.ОтговорОтговор с цитат
- 18.02.17 11:24#8от: Обезсмисля ли ти се трудът?Аз от скоро се включих по активно да качвам и да снимам . Просто сега съм безработна. Отдавна се ровя за разни идеи какво да сготвя,снимки рядко ми се получават. Таблета ми е стар и прави кофти снимки,но има някоя друга сполучлива. Споделям мои рецепти и експерименти,защото знам че има някой някъде където не го знае"еди кое си ястие". Много се радвам , че има от къде да черпя идеи какво да сготвя,поради факта че сме 5 гърла у дома. Някой се беше изказал че нямало как да направи 5 яденета. Да заповяда да му покажа как е възможно (понякога и повече).У дома всеки иска нещо различно от другия,особено децата(студент и тинейджър). Единия не яде месо,другия иска само тестени неща.Мъжа без месо не сяда.А сладко какво ще има? Всеки ден е приключение. Лично аз се радвам когато има отзив за някоя рецепта-коментарите са полезни ,винаги има какво да се добави за перфектното ястие. Радвам се че съм сред вас Относно обезмислянето на труда,важно е да сме дарили частица от нас,без да търсим колко човека са го сготвили ястието.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest