Gotvach.bg»Форум»Продукти и Подправки»Подправката НИГЕЛА

Подправката НИГЕЛА

  • 22.02.16 11:49#1Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234Подправката НИГЕЛАПодправката нигела, позната още като черен кимион или полска челебитка, са семената на едногодишно тревисто растение, което произхожда от южна Азия. Заради красивите си сини цветове нигелата се отглежда и като декоративно цвете.
    Семената имат пикантен аромат, който напомня лук и леко гочив вкус на ядки с пиперлив оттенък. Използват се като подправка за всякакъв вид яхнии, за поръсване на хлябове и солени бисквити, за салати, а също и за сладкиши и ликьори.

    Някой ползвал ли я е ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.02.16 07:11#2Гергана ГеоргиеваГергана  ГеоргиеваГуруРегистрация: 19.01.16Град: РадомирОтговори: 527от: Подправката НИГЕЛАНикога не съм я чувала, но информацията е полезна.ОтговорОтговор с цитат
  • 23.02.16 07:25#3Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Подправката НИГЕЛАНе съм, даже и в магазините не съм видяла да продават при подправкитеОтговорОтговор с цитат
  • 23.02.16 08:26#4Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Подправката НИГЕЛАМного полезна информация! Човек винаги има какво да научи! Дали се намира тази подправка по нашите магазини?ОтговорОтговор с цитат
  • 23.02.16 08:30#5Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234от: Подправката НИГЕЛАПродава се в интернет и в Био магадинитеОтговорОтговор с цитат
  • 23.02.16 08:36#6Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503от: Подправката НИГЕЛАБлагодаря! Ще се поинтересувам! :y:ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.16 12:14#7Мартина ТраковаМартина ТраковаПомощник ГотвачРегистрация: 17.07.12Град: СофияОтговори: 448от: Подправката НИГЕЛАНе съм я чувала,но ще хвърля едно око на някой био магазин от любопитство :y:ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.16 03:02#8ИвелинаИвелинаЧиракРегистрация: 01.02.16Град: КарловоОтговори: 269от: Подправката НИГЕЛАЗа първи път я чувам.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.16 03:02#9ИвелинаИвелинаЧиракРегистрация: 01.02.16Град: КарловоОтговори: 269от: Подправката НИГЕЛАЗа първи път я чувам.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.16 03:02#10ИвелинаИвелинаЧиракРегистрация: 01.02.16Град: КарловоОтговори: 269от: Подправката НИГЕЛАЗа първи път я чувам.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.16 03:02#11ИвелинаИвелинаЧиракРегистрация: 01.02.16Град: КарловоОтговори: 269от: Подправката НИГЕЛАЗа първи път я чувам.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.16 03:02#12ИвелинаИвелинаЧиракРегистрация: 01.02.16Град: КарловоОтговори: 269от: Подправката НИГЕЛАЗа първи път я чувам.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.16 03:02#13ИвелинаИвелинаЧиракРегистрация: 01.02.16Град: КарловоОтговори: 269от: Подправката НИГЕЛАЗа първи път я чувам.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.16 03:07#14Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуруРегистрация: 30.01.11Град: ЕлховоОтговори: 1008от: Подправката НИГЕЛАНе съм я чувала.ОтговорОтговор с цитат
  • 29.02.16 11:39#15Йорданка ТасеваЙорданка ТасеваИноваторРегистрация: 19.01.16Град: РадневоОтговори: 707от: Подправката НИГЕЛАСигурно е доста ароматна, благодаря за информациятаОтговорОтговор с цитат
  • 27.04.16 03:27#16Валентин МирановВалентин МирановПомощник ГотвачРегистрация: 14.04.16Град: ЛомОтговори: 705от: Подправката НИГЕЛАЗа първи път я чувамОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest