Gotvach.bg»Форум»Кухненско оборудване и техника»Хаванче или преса за чесън да ползвам?

Хаванче или преса за чесън да ползвам?

  • 29.02.16 01:09#1Adriyana - AdiAdriyana - AdiЧиракРегистрация: 02.02.16Град: Стара ЗагораОтговори: 234Хаванче или преса за чесън да ползвам?Имам усещането, че етеричните масла от чесъна се загубват по стените на съдовете. Имате ли предложения как да съхраним свойствата му максимално и въпреки това да е перфектно обработен?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.07.18 03:21#2PetiaPetiaРегистрация: 23.01.17Град: Велико ТърновоОтговори: 21от: Хаванче или преса за чесън да ползвам?Използвам преса за чесън, удобно и бързо. Но за някои ястия чесъна го нарязвам на дребно.ОтговорОтговор с цитат
  • 15.07.18 09:16#3Илияна ДимоваИлияна ДимоваГуруРегистрация: 12.01.16Град: РадневоОтговори: 666от: Хаванче или преса за чесън да ползвам?Настъргвам ситно с рендеОтговорОтговор с цитат
  • 17.07.18 10:18#4ЗориЗориГуруРегистрация: 20.01.17Град: -Отговори: 175от: Хаванче или преса за чесън да ползвам?Използвам пресата за чесъна или финото ренде, ако трябва да наситня повечко чесън. Ако е само две три скилидки си го накълцвам с ножа.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.07.18 05:07#5Моника ИвановаМоника ИвановаГотвачРегистрация: 18.07.18Град: ОвчаровоОтговори: 75от: Хаванче или преса за чесън да ползвам?За мен лично хаванчето е по-добър вариант.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest