- 29.02.16 01:09#1Хаванче или преса за чесън да ползвам?Имам усещането, че етеричните масла от чесъна се загубват по стените на съдовете. Имате ли предложения как да съхраним свойствата му максимално и въпреки това да е перфектно обработен?ОтговорОтговор с цитат
- 13.07.18 03:21#2от: Хаванче или преса за чесън да ползвам?Използвам преса за чесън, удобно и бързо. Но за някои ястия чесъна го нарязвам на дребно.ОтговорОтговор с цитат
- 15.07.18 09:16#3от: Хаванче или преса за чесън да ползвам?Настъргвам ситно с рендеОтговорОтговор с цитат
- 17.07.18 10:18#4от: Хаванче или преса за чесън да ползвам?Използвам пресата за чесъна или финото ренде, ако трябва да наситня повечко чесън. Ако е само две три скилидки си го накълцвам с ножа.ОтговорОтговор с цитат
- 25.07.18 05:07#5от: Хаванче или преса за чесън да ползвам?За мен лично хаванчето е по-добър вариант.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest