Gotvach.bg»Форум»Чуждестранна Кухня»МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton Wrappers
- 06.05.16 06:49#1МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton WrappersМОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори "Egg Roll Wrappers" или "Won Ton Wrappers". Някой може ли да ми каже къде мога да ги намеря и да си купя. Благодаря ви предварително!!!ОтговорОтговор с цитат
- 08.05.16 09:35#2от: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton WrappersКакво точно представляват тези кори?На мен нищо не ли говорят тези имена...ОтговорОтговор с цитат
- 09.05.16 01:56#3от: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton Wrappersза първи път чувам такива кори, не съм срещала на българския пазар такива кориОтговорОтговор с цитат
- 09.05.16 02:00#4от: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton WrappersИ аз не съм чувала за тях.ОтговорОтговор с цитат
- 10.05.16 10:45#5от: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton WrappersТова са кори които може да са на яйчена или тестяна оснсова. Китайски са, и с тях се правят различни видове ролца.ОтговорОтговор с цитат
- 11.05.16 06:18#6от: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton WrappersЕ, някой да внесе малко яснота по въпроса,че и мен ми стана любопитно.ОтговорОтговор с цитат
- 11.05.16 10:02#7от: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton WrappersТова са азиатски кори,с които се правят ролца.Има ги във квадратна форма и овални,обикновено са замразени така се запазват по дълго.Правят се от брашно яйце и вода,като нашите кори само че по плътни и нарязани в опаковка на квадрати или кръгове(овал).Виатнамци и китайци ги използват масово,дори с тях някои приготвят Дим сум и СамосасОтговорОтговор с цитат
- 20.05.16 05:38#8от: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton WrappersЗначи да обявяваме скоро тематична азиатска седмица ОтговорОтговор с цитат
- 28.05.16 09:54#9от: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton WrappersНе съм срещала. Просто може би не съм попадала. Но ако успея да ги намеря, ще спретна едно азиатско ястие! ОтговорОтговор с цитат
- 20.06.16 05:28#10от: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton WrappersЗа първи път чувам за тези кори, но определено ще потърся в магазините да ги пробвам.ОтговорОтговор с цитат
- 26.07.16 10:08#11от: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!! Търся пакетчета с кори Egg Roll Wrappers или Won Ton Wrappersаз не съм виждала такива..ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest