Gotvach.bg»Форум»Консервиране на храни»Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?
- 21.07.16 06:58#1Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Мили дами почваме да правим туршиите ?първо почваме от краставиците ОтговорОтговор с цитат
- 23.07.16 02:18#2от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?краставичките слагаме в буркани, добавяме лук , копър, черен пипер, оцет, сол, захар, наливаме студена вода и запечатваме с капачки. Варим докато си променят цвета след завиране на водата. Изваждаме и обръщаме върху капачките.Като се охладят подреждамеОтговорОтговор с цитат
- 24.07.16 09:09#3от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?ами зависи какво се прави - някой се правят като се варят за капачката ,други се оставят на слънце без да се варятОтговорОтговор с цитат
- 30.07.16 09:09#4от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?днес правих краставички и ги варих 5 минути за капачка да сменят цвета си и да се хрупкавиОтговорОтговор с цитат
- 20.08.16 07:53#5от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Много зависи от рецептата - дали има нужда от стерилизиране или пък друг начин на съхранение.ОтговорОтговор с цитат
- 22.08.16 10:19#6от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Предпочитам да изварявам целите буркани,така ми е най-сигурно,трайността им е гарантирана за дълго времеОтговорОтговор с цитат
- 22.08.16 01:30#7от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?приготвих и камби ,моркови и карфиол в 3 литрови буркани без варене с аспирин Много не ми харесва но не ми се варят буркани в тези жеги ОтговорОтговор с цитат
- 05.09.16 09:08#8от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?И от двата вида правя но като че ли като се стерилизират за капачка си е най добре.ОтговорОтговор с цитат
- 05.09.16 11:49#9от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Както е описано по рецепта.Не са ми чужди и двата начина.ОтговорОтговор с цитат
- 07.09.16 02:38#10от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Варя целите буркани.ОтговорОтговор с цитат
- 25.09.16 12:31#11от: Как предпочитате да праите туршиите с вряла вода или ги стелиризирате за капачка?Стерилизирам за капачката, не съм сигурна в издръжливостта на туршия с вряла вода.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest