Gotvach.bg»Форум»Чуждестранна Кухня»Използвали ли сте балсамова глазура?

Използвали ли сте балсамова глазура?

  • 13.10.16 09:56#1Веселина КонстантиноваВеселина КонстантиноваАвторРегистрация: 01.12.15Град: КарловоОтговори: 503Използвали ли сте балсамова глазура?Наскоро си закупих и много съм доволна. Има гъста консистенция, сладко-кисел вкус и придава на месото страхотна лъскавина.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.10.16 01:47#2Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428от: Използвали ли сте балсамова глазура?балсамова глазура е балсамовия крем оцет ли? Купувам си балсамов крем на елиа и много го харесвам, подходящ е за месо, зеленчуци, салати.ОтговорОтговор с цитат
  • 21.03.18 04:03#3Yordanka KovachevaYordanka KovachevaАвторРегистрация: 03.02.17Град: ПловдивОтговори: 41от: Използвали ли сте балсамова глазура?Аз пък го наричам балсамова редукция, незнам дали е правилно(тоест редуциран, сгъстен балсамов оцет) Има сладко кисел вкус и кремообразна консистенция и го използвам най- вече за салати, но както казва Сия и с месо също се комбинира добре.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest