- 13.10.16 09:56#1Използвали ли сте балсамова глазура?Наскоро си закупих и много съм доволна. Има гъста консистенция, сладко-кисел вкус и придава на месото страхотна лъскавина.ОтговорОтговор с цитат
- 19.10.16 01:47#2от: Използвали ли сте балсамова глазура?балсамова глазура е балсамовия крем оцет ли? Купувам си балсамов крем на елиа и много го харесвам, подходящ е за месо, зеленчуци, салати.ОтговорОтговор с цитат
- 21.03.18 04:03#3от: Използвали ли сте балсамова глазура?Аз пък го наричам балсамова редукция, незнам дали е правилно(тоест редуциран, сгъстен балсамов оцет) Има сладко кисел вкус и кремообразна консистенция и го използвам най- вече за салати, но както казва Сия и с месо също се комбинира добре.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest