Gotvach.bg»Форум»Хранителни добавки и заместители»Помощ! Дайте мощен имуностимулатор

Помощ! Дайте мощен имуностимулатор

  • 21.12.16 10:49#1Сия РибагинаСия РибагинаМастър ШефРегистрация: 02.08.13Град: СофияОтговори: 428Помощ! Дайте мощен имуностимулаторЗдравейте, моля за изпитано билково лечение, което да действа като мощен имуностимулатор.
    В началото на месеца ме диагностицираха с инфекциозна мононуклеоза с увреждане на далака и черния дроб. Вируса на Ебщайн бар не се лекува с антибиотици, затова ми изписаха Изопринозин и оптихепан за черния дроб. Заради натоварването върху органите е важно да не приемам силни лекарства, и да се пазя от допълнителни вируси. Всичко добре до вчера, когато отново ме почнаха болки в гърлото с кашлица и смотана температура която варира 37-37.5 градуса.

    Пуснаха ми пак кръвните изследвания и минах на уши нос гърло. Той не смее никакви лекарства да ми предписва и каза да взимам максимално билкови и хомеопатични средства за спешно повишаване на имунитета. Няма как да съм нон стоп стерилна и съм лепнала втори вирус, въпреки че стоя постоянно в стаята и тук таме ходя до магазина. Не ми стигна тоя ебщайн пък и грипа ме хвана. Правих какво ли не вече, то не беше джинджифил, то не бяха лимони, мед, куркума и въпреки това съм хванала нов вирус. Ако някой знае нещо изпитано, което наистина помага и действа , ще се радвам да сподели опит.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.01.18 09:19#2Нина ИвановаНина ИвановаМастър ШефРегистрация: 03.01.17Град: СофияОтговори: 150от: Помощ! Дайте мощен имуностимулаторЗдравейте, препоръчвам Ви прополис и смес от мед и джинджифил Вършат чудеса за имунната система ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest