Gotvach.bg»Избрани Колекции»Бисквитена Торта Тирамису
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бисквитена Торта Тирамису

Бисквитена Торта Тирамису

Прегледай всички 23 избрани предложения относно бисквитена торта тирамису в Gotvach.bg.
Бисквитена торта ТирамисуБисквитена торта ТирамисуСервирайте като поръсите обилно тортата Тирамису с какао....
Торта Тирамису с блат СераноТорта Тирамису с блат Серано
1
Тортата Тирамису с блат Серано е страхотна!...
Бисквитена чийз тирамису тортаБисквитена чийз тирамису торта
За тази бисквитена торта, която напомня любимото Тирамису, загряваме прясното мляко и в него разтваряме кафето и шоколада....
Торта Тирамису за 30 минутиТорта Тирамису за 30 минути
4
Поръсете с него по цялата повърхност на вашето тирамису и оставете в хладилник да се охлади и стегне няколко часа....
Тирамису с блатове за тортаТирамису с блатове за торта
Вашето тирамису е готово, след като престои 1 нощ в хладилник (може да поръсите какаото на следващия ден преди поднасяне)....
Тирамису с плодовеТирамису с плодове
Обърнете тирамисуто в чиния и украсете с разбита сметана и плодове. Тирамисуто с плодове е готово....
Тирамису с орехиТирамису с орехи
Намажете обилно с крем и полейте тирамису с орехи с разтопен на водна баня шоколад. Рецептата за тирамису е изпълнена. Да ви е сладко!...
Тирамису с ромТирамису с ром
3
Покриваме формата с домакинско фолио и слагаме да се изстуди нашето тирамису. Режем на квадрати. Сервираме в подходяща елегантна чиния....
Тирамису с уискиТирамису с уиски
Сварява се силно кафе, като 50 мл кафе се залива с 340 мл гореща вода, а след това се охлажда. Прецеждаме го след като се свари, за да отстраним утайката...
Тирамису с медТирамису с мед
Малко преди сервиране поръсете тортата първо с инстантното кафе и след това с какаото....
Тирамису с прасковиТирамису с праскови
Отцедете плодовете на компота от праскови. Разбийте студената сметана със захарта и ванилията на гъст крем. Изберете си подходящ правоъгълен съд и...
Тирамису с МарсалаТирамису с Марсала
Белтъците се разбиват със солта на сняг. Сместа се покрива с фолио и се слага в хладилника. В отделна купа се разбиват жълтъците и захарта до побеляване...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 9
56
42
30
21
10
Дай твоята оценка: