Венециански Сладкиш

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно венециански сладкиш в Готвач.бг.
Сладкиш по венецианскиСладкиш по венецианскиИзпечете сладкиша в предварително загрята фурна на 180 С около 30 минути....
Венециански карнавални сладкиВенециански карнавални сладкиВ началото сладките потъват в мазнината, а след това се вдигат и след кратко време са готови за изваждане....
Венециански поничкиВенециански поничкиСтафидите се накисвате в ракията и се оставят да се отпуснат. Маята се разтваря в леко затопленото мляко. Замесва се меко тесто и се оставя да втаса...
Венецианска пицаВенецианска пицаРазстелете тестото тънко в подходяща тава, която е леко добре набрашнена. Намажете тестото обилно с доматения сос/пюре, разбъркан с чесновата паста...
Дроб по ВенецианскиДроб по ВенецианскиНарежете дроба на филийки. Обелете лука иго нарежете на лентички. Загрейте маслото и малко зехтин. Сложете лука и го задушете, докато омекне...
Спагети по венецианскиСпагети по венецианскиСварете рибата, отцедете и накъсайте на парченца. Нарежете на ситно лука и чесъна и ги задушете в тиган с 5 лъжици олио, прибавете лютата чушка, едро...
Телешки дроб по венецианскиТелешки дроб по венецианскиИзпържете нарязания на парченца лук до пожълтяване. Нарежете черния дроб на парчета, изпържете го в сгорещеното олио. Смесете го с изпържения...
Свински дроб по венецианскиСвински дроб по венецианскиИзмиваме и нарязваме свинския дроб. Посоляваме на вкус и поръсваме със смлян черен пипер. В нагорещена мазнина запържваме леко дроба, добавяме...
Спагети по венециански с рибаСпагети по венециански с рибаРибата се реже на ситни парчета, поръсва се със сол и черен пипер. Лукът и чесънът се запържва в сгорещен зехтин. Прибавя се лютата чушка, почистена...
Венецианска салата с репичкиВенецианска салата с репичкиЗелената салата се измива и накъсва на средни парчета. Добавят се нарязаните на кръгчета краставица и домати, а репичките - на четвъртинки. Разбъркват...
Фегато ала Венециана (Телешки дроб по венециански)Фегато ала Венециана (Телешки дроб по венециански)Предварително тел. дроб се накисва за една нощ в прясно мляко. Оставя се в хладилник. На следващия ден се изважда и много добре се подсушава в домакинска...
Сладко-кисел лимонов сладкишСладко-кисел лимонов сладкишСладко-киселият лимонов сладкиш е готов....

Рейтинг

4.2
Общо 9 гласували
5 4
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: