Гръцки Дюнер

Прегледай всички 12 авторски предложения относно гръцки дюнер в Готвач.бг.
Гръцки Дюнер с Гироси
Гръцки Дюнер с Гироси
Направете маринатата за месото, като разбъркате подправките със зехтина, меда, оцета и солта. Нарежете лука на тънки полумесеци. Хубаво...
Пилешки дюнер
Пилешки дюнер
дюнер. Залейте пилешките жулиени с маринатата и разбъркайте добре, за да се покрие месото. Оставете няколко часа да се мариноват. При...
Дюнер питки
Дюнер питки
2
Замесва се меко тесто, като бакпулверът или содата се гасят в киселото мляко. Тестото се разделя на 8 топчици и тъй като е мекичко и леко лепне...
Дюнер кебап
Дюнер кебап
1
екмек на 4 части, запечете ги, за да се загреят питките и разпределете във всяка от телешкото и зеленчуците. Обикновено дюнер кебапа се залива с ...
Диетичен дюнер
Диетичен дюнер
се намазват със слой от майонезената смес, след което се слагат и пилешкото месо. Завиват се като дюнери....
Голям дюнер
Голям дюнер
10
топли, ги мажем с чеснов сос, поръсваме от пилешкото месо, пържени картофи, краставички и домати. Слагаме още малко от чесновия сос и завиваме дюнера....
Арабски дюнер
Арабски дюнер
4
карамелизираните лук и чесън, сложете резени домат, малко накълцано зеле, пържени картофки и полейте със соса. Завийте арабския дюнер и го ...
Домашен дюнер
Домашен дюнер
10
Месото, накълцано на дребно с малко олио, се пече на фурна, като се разбърква от време на време. Преди да се извади от фурната се добавя лука...
Домашни дюнер питки
Домашни дюнер питки
1
Първо, гасим содата и бакпулвера във киселото мляко. Замесваме меко тесто. Тестото разделяме на толкова топчици, на колкото питки искаме...
Дюнер с патешко месо
Дюнер с патешко месо
Патешкото месо се сварява и се накъсва. Картофите се нарязват и се пържат. Слага се на котлона тиган с масло да се разтопи и се слага питката...
Дюнер с булгурени кюфтета
Дюнер с булгурени кюфтета
3
Върху лаваша или разполовената по дебелина арабска питка с помощта на лъжица се размазват 2-3 булгурени кюфтета. Върху тях се намазва от...
Питки за дюнер
Питки за дюнер
9
От продуктите се замесва тесто, което се оставя за 15 минути в хладилника. След това се разделя на 8 топки, които се разточват на тънко...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: