Гъбена Каша Иван Звездев

Разгледай всички 74 подбрани съвети за гъбена каша иван звездев в Готвач.бг.
Гъбената Каша на ЗвездевГъбената Каша на ЗвездевВарим, докато кашата се сгъсти. Поръсваме със сол и черен пипер на вкус, добавяме и лимоновия сок....
Краставичките на Иван ЗвездевКраставичките на Иван ЗвездевНа дъното на буркана се налива една супена лъжица ябълков оцет и се слага същото количество сол и захар. Пускат се по две зърна бахар, 1/4 ч....
Козунака на Иван ЗвездевКозунака на Иван ЗвездевСлагаме маята в купичка, заедно със захарта около 1 с.л. и 1 с.л. брашно. Стопляме малко водата и я прибавяме в купичката и разбъркваме. Оставяме...
Гъбена кашаГъбена кашаЛукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите. Загрява...
Славянски гювеч с кайма на Иван ЗвездевСлавянски гювеч с кайма на Иван ЗвездевРецептата е от предаването на Иван Звездев отпреди години....
Бърза Гъбена КашаБърза Гъбена КашаКогато заври кашата с брашно, се сваля от огъня. Поднася се със ситно нарязан магданоз тази бърза гъбена каша....
Селска гъбена кашаСелска гъбена кашаГъбената каша се готви пет минути. Подправя се с мащерката, черния пипер и сол на вкус. Гъбената каша се отстранява от котлона....
Вкусна гъбена кашаВкусна гъбена кашаИзмийте гъбите и ги нарежете на кубчета. Задушете ги в масло в дълбок съд, добавете лука, нарязан на ситно. Добавете подправките сол, чубрица,...
Ароматна гъбена кашаАроматна гъбена кашаВарим кашата в тенджера без капак, за да не изкипи. След като се сварят гъбите, посоляваме и слагаме целината....
Гъбената супа на ЗвездевГъбената супа на ЗвездевСгорещете зехтина заедно с маслото. Задушете предварително почистените и нарязани гъби и лука. Прибавете настърганите картофи. Залейте зеленчуците...
Гъбена Каша с ОризГъбена Каша с Ориз1. Почистете гъбите, като за предпочитане е те да се обелят, пред дългото миене, защото поемат вода и така губят вкусови качества. Нарежете ги на...
Гъбена каша с празГъбена каша с празНарязваме на ситно лука и праза, запържваме в загрята мазнина в тенджера. Отцеждаме гъбите от маринатата и добавяме. Задушаваме за кратко и добавяме...

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: