Гъбена каша с топено сирене

Гъбена каша с топено сирене

0

слага и топеното сирене, за да се разтопи. Когато изстине, се нарязва на много ситно копър и се поръсва ястието....

1

Гъбена Каша със Сирене

Открий всички 48 избрани предложения относно гъбена каша със сирене в Готвач.бг.
Гъбена каша

Гъбена каша

14

Лукът, морковът и чушката се нарязват на ситно. Гъбите - на четвъртинки, ако са по-дребни или на по-малки парченца, ако са от едрите. Загрява...

Гъбена Каша с Ориз

Гъбена Каша с Ориз

2

1. Почистете гъбите, като за предпочитане е те да се обелят, пред дългото миене, защото поемат вода и така губят вкусови качества. Нарежете ги на...

Гъбена каша с праз

Гъбена каша с праз

Нарязваме на ситно лука и праза, запържваме в загрята мазнина в тенджера. Отцеждаме гъбите от маринатата и добавяме. Задушаваме за кратко и...

Бърза Гъбена Каша

Бърза Гъбена Каша

1

Гъбите се задушават и когато са готови се заливат с разтвореното във вода брашно. Водата е на око, за да се получи нужната гъстота. Прибавят...

Селска гъбена каша

Селска гъбена каша

, бърка се непрекъснато да се запържи. Сипва се водата, бърка се енергично, да се разтвори брашното, и да не остане на бучки. Гъбената каша се...

Вкусна гъбена каша

Вкусна гъбена каша

Измийте гъбите и ги нарежете на кубчета. Задушете ги в масло в дълбок съд, добавете лука, нарязан на ситно. Добавете подправките сол, чубрица...

Ароматна гъбена каша

Ароматна гъбена каша

къри. Поръсваме брашното и наливаме около 4 чаени чаши топла вода. Варим кашата в тенджера без капак, за да не изкипи. След като се сварят...

Гъбена каша от гъби кладница

Гъбена каша от гъби кладница

. Добавете и бульона и като бъркате от време на време при намален котлон досварете кашата за още десетина минути. Свалете от огъня, поръсете...

Ароматна гъбена каша с печурки

Ароматна гъбена каша с печурки

кашата гладка. Щом се сгъсти се връщат гъбите и лука в съда. Кашата се подправя със сол и черен пипер на вкус. Прибавя се сухата мащерка и...

Гъбена каша с пачи крак

Гъбена каша с пачи крак

. След сгъстяване се добавя доматения сос и черното пиперче. След 20 мин се добавя сол. Свалете от котлона и добавете ситно нарязан магданоз към гъбената каша при поднасяне. Да ви е вкусно!...

Гъбена каша с пачи крак

Гъбена каша с пачи крак

от котлона, гъбената каша се овкусява с черен пипер на вкус и се пасира. Сервира се с малко сметана или крутони....

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: