Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Пастет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Пълнят се бурканчета с готовия домашен пастет, които се стерилизират за около половин час....

Така получения пастет е много подходящ за деца, тъй като не съдържа добавени мазнини и овкусители, а по вкус по нищо не отстъпва на купешките пастети...

Когато консистенцията на пастета стане хомогенна, добавете кората на 1 лимон....

1

Ще ви предложа една традиционна рецепта за домашен пастет от Странджанския край....

Бланшираме за кратко дробчетата във вряща подсолена вода. Запазваме част от водата.
Накисваме филията хляб в прясното мляко.
Нарязваме лука...

Намажете пастета върху хляба и се насладете на прекрасния вкус.
Съвет: Здравословен и вкусен домашен пастет от риба тон....

Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 10
52
43
32
23
10
Дай твоята оценка: