Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Пастет от Свински Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Може да съхранявате домашния пастет с дроб и зеленчуци 4-5 дни в хладилник или да стерилизирате бурканчетата и запазите за по дълго време....

След като изстинат сварените буркани с класическия домашен пастет се подреждат в маза и готовият пастет може да трае с години....

През това време нарежете свинския дроб на дребни кубчета и добавете към зеленчуковата смес, добавете още вода, подправки на вкус и задушете под капак...

Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....

1

1

2

1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
42
30
22
10
Дай твоята оценка: