Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Пастет от Свински Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен пастет с дроб и зеленчуциМоже да съхранявате домашния пастет с дроб и зеленчуци 4-5 дни в хладилник или да стерилизирате бурканчетата и запазите за по дълго време....
Домашен свински пастет
След като изстинат сварените буркани с класическия домашен пастет се подреждат в маза и готовият пастет може да трае с години....
Домашен пастет от гъши дроб
Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....
Домашен пастет от черен дроб
През това време нарежете свинския дроб на дребни кубчета и добавете към зеленчуковата смес, добавете още вода, подправки на вкус и задушете под капак...
Свински пастет от дробГотовия пастет съхранявайте в хладилник. Може да избегнете финалното печене, ако добре сготвите свинския черен дроб при пърженето....
1
Ретро домашен пастет
Да ви е сладко с този ретро домашен пастет!
Вижте също колко време се стерилизира пастет и прочетете нашите съвети за вкусен пастет....
Стерилизиран домашен пастетДробът, свинската сланина и месото от свински бут се смилат в машина за мелене на месо два пъти, за да е по-фин нашият домашен пастет....
1
Пастет от черен дроб и сланина
Охлаждаме, изсипваме в блендер и пасираме до получаване на фин пастет....
Пастет от черен дроб в буркани
Не използвайте големи буркани, защото в този домашен пастет няма консерванти и може да го загубите, ако не се изяде и стои дълго време отворен!...
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
42
30
22
10
Дай твоята оценка: