Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашен Пастет от Свински Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен Пастет от Свински Дроб

Домашен Пастет от Свински Дроб

Открий всички 24 избрани предложения относно домашен пастет от свински дроб в Gotvach.bg.
Домашен пастет с дроб и зеленчуциДомашен пастет с дроб и зеленчуциМоже да съхранявате домашния пастет с дроб и зеленчуци 4-5 дни в хладилник или да стерилизирате бурканчетата и запазите за по дълго време....
Домашен свински пастетДомашен свински пастет
След като изстинат сварените буркани с класическия домашен пастет се подреждат в маза и готовият пастет може да трае с години....
Домашен пастет от гъши дробДомашен пастет от гъши дроб
Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....
Домашен пастет от черен дробДомашен пастет от черен дроб
5
Поднесете пастета с хляб....
Домашен пастет от черен дробДомашен пастет от черен дроб
През това време нарежете свинския дроб на дребни кубчета и добавете към зеленчуковата смес, добавете още вода, подправки на вкус и задушете под капак...
Пастет от свински черен дроб с плодовеПастет от свински черен дроб с плодове
Свинският дроб трябва да се нареже на тънки парчета....
Свински пастет от дробСвински пастет от дроб
1
Готовия пастет съхранявайте в хладилник. Може да избегнете финалното печене, ако добре сготвите свинския черен дроб при пърженето....
Домашен пастетДомашен пастет
Да ви е вкусно с моя домашен пастет....
Ретро домашен пастетРетро домашен пастет
Да ви е сладко с този ретро домашен пастет! Вижте също колко време се стерилизира пастет и прочетете нашите съвети за вкусен пастет....
Стерилизиран домашен пастетСтерилизиран домашен пастет
1
Дробът, свинската сланина и месото от свински бут се смилат в машина за мелене на месо два пъти, за да е по-фин нашият домашен пастет....
Пастет от черен дроб и сланинаПастет от черен дроб и сланина
Охлаждаме, изсипваме в блендер и пасираме до получаване на фин пастет....
Пастет от черен дроб в бурканиПастет от черен дроб в буркани
Не използвайте големи буркани, защото в този домашен пастет няма консерванти и може да го загубите, ако не се изяде и стои дълго време отворен!...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 6
52
42
30
22
10
Дай твоята оценка: