Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашно Приготвен Пастет от Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Пригответе си 6 малки терини или готови форми да печене. Измийте и подсушете пилешките дробчета....

Нарежете почистения дроб на по-големи парчета и го смелете със сланината в машинка за месо....

Гъшият дроб се измива обилно със студена вода.
Лукът се нарязва на ситно и се запържва с малко олио до златисто кафяво....

Слагаме си телешкия пастет в бурканчета, сипваме малко мазнина и слагаме в хладилника.
Дано ви допадне този невероятен пастет от телешки дроб....

5

Смиламе черния дроб и изпеченото пилешко месо с месомелачка, поне два пъти или накълцваме на много ситно в блендер....

Смесването на черен дроб с аншоа и мед може да изглежда странно, но за Швеция това ястие е типично....

Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....

През това време нарежете свинския дроб на дребни кубчета и добавете към зеленчуковата смес, добавете още вода, подправки на вкус и задушете под капак...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
50
42
32
20
10
Дай твоята оценка: