Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кебап от Свински Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински кебапИзмийте месото, подсушете го, нарежете го на късчета и го сложете да се изпържи с нарязания на тънки полумесеци лук. Поръсете със сол, черен пипер...
Винен свински кебап
Залейте с виното, добавете червения пипер, пуснете дафиновия лист, сипете 300 мл вода и варете винения кебап със свинско на тих огън, докато месото...
Друсан свински кебапНакрая добавете червен пипер и декорирайте друсания свински кебап с нарязан на ситно магданоз....
1
Свински кебап по Странджански
Месото се измива и нарязва на парчета и се поръсва с черен пипер. Запържваме го до зачервяване в мазнината.
Последователно прибавяме нарязаните...
Свински кебап с моркови
Свинското месо се нарязва на парчета и се поставя в дълбок съд да се запържи. Щом се запържи от всички страни, се прибавят нарязаните на ивици гъби...
Свински кебап с праз
Вратното месо не е тлъсто, този вид свински кебап е подходящ и за хора с висок холестерол....
Свински кебап в стомна
Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене.
Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, доматеното...
Свински кебап по добруджански
Измиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги.
В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
43
34
20
10
Дай твоята оценка: