Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кебап от Свински Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Залейте с виното, добавете червения пипер, пуснете дафиновия лист, сипете 300 мл вода и варете винения кебап със свинско на тих огън, докато месото...

2

Вратното месо не е тлъсто, този вид свински кебап е подходящ и за хора с висок холестерол....

Измиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги.
В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба....

Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене.
Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, доматеното...

Измиваме и нарязваме месото на малки хапки. Задушаваме го в мазнината с малко вода, заедно със ситно нарязания лук до омекване.
Прибавяме последователно...

Месото се измива и нарязва на парчета и се поръсва с черен пипер. Запържваме го до зачервяване в мазнината.
Последователно прибавяме нарязаните...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
43
34
20
10
Дай твоята оценка: