Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински кебап с печуркиИзмиваме и нарязваме месото на малки хапки. Задушаваме го в мазнината с малко вода, заедно със ситно нарязания лук до омекване.
Прибавяме последователно...
Свински дроб и бъбрециВъв вряща и подсолена вода бланшираме дроба и бъбреците.
Нарязваме ги на хапки....
1
Свински дроб в булоНарежете праза и свинския дроб на ситно, като дроба може също така да смелите....
1
Свински кебап с много лукМоже да поднесете свинския кебап с много лук с гарнитура от варен ориз....
2
Винен кебап със свински сърцаКебапът се гарнира се с клонче магданоз.
Приятен апетит с този различен винен кебап със свински сърца!...
3
Свински друсан кебап на тиган
Сложете капака и гответе кебапа още 5 минути.
Поръсете с пресен магданоз и сервирайте.
Свинският друсан кебап на тиган е готов....
Свински дроб в собствен сос
Свинският дроб се нарязва на няколко по-големи парчета. На котлона се слага тенджера с 2-3 литра подсолена вода....
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 10
53
43
34
20
10
Дай твоята оценка: